Fem nederlag på stribe blev for meget for Aston Villas ledelse og endte med at koste manager Dean Smith jobbet. Dermed skal Villa på jagt efter en ny manager. Der mange om buddet, og danskerne Kasper Hjulmand og Thomas Frank er blandt kandidaterne. Læs alt om odds på den næste Villa-manager

 

Unibet Odds på næste Aston Villa-manager hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Odds på næste Aston Villa-manager

Aston Villa er en klub med store ambitioner, hvilket Dean Smith har fået at føle. Det er et stort job, hvilket naturligvis betyder, at der er mange stærke kandidater til posten. Her ser du odds på næste Aston Villa-manager og odds på en dansk Villa-manager, hvilket ville være første gang.

Steven Gerrard 1,35 Roberto Martínez 10,00
Frank Lampard 11,00 Paulo Fonseca 12,00
John Terry 12,00 Kasper Hjulmand 13,00
Ralph Hassenhüttl 15,00 Graham Potter 15,00
Nuno Espirito Santo 17,00 Daniel Farke 17,00

Odds opdateret 10/11 2021 – 10:25

 

Kasper Hjulmand

Et opsigtsvækkende bud på en ny Villa-manager er ingen ringere end den danske landstræner, Kasper Hjulmand. En af årsagerne til, at Hjulmand er blandt favoritterne, er naturligvis, at Villa har en dansk sportsdirektør i form af Johan Lange.

Derudover er Hjulmands bedrifter med landsholdet naturligvis ikke gået ubemærkede hen. Han førte Danmark til EM-semifinale og stensikker VM-kvalifikation.

Netop Hjulmands succes med landsholdet er da også det største spørgsmålstegn ved ham som ny manager for Villa. Det er svært at forestille sig, at han ikke skulle stå i spidsen for Danmark om et år ved VM i Qatar.

På den anden side er det heller ikke til at sige, om han igen får chancen for at blive manager i Premier League, så man skal aldrig sige aldrig.

Hjulmands landsmand Thomas Frank nævnes også som kandidat til jobbet.

Odds på Kasper Hjulmand

 

Paulo Fonseca

Fonseca lader nærmest til at være fast inventar, når der er et ledigt managersæde i Premier League. Han har to gange været sat i forbindelse med Tottenham og senest også Newcastle.

Han er dog fortsat ledig på markedet. Det har han været siden han forlod Roma efter sidste sæson. Med alle de Premier League-jobs, som han sættes i forbindelse med, må man formode, at det er noget, som interesserer ham.

Så er spørgsmålet, om Villa og Fonseca ville være et godt match. Han har ikke for vane at blive længe i sine klubber, og man få forvente, at Villa er på udkig efter en langsigtet løsning.

Odds på Paulo Fonseca

 

Steven Gerrard

Steven Gerrard blev også sat i forbindelse med jobbet som Newcastle-manager. Han er i færd med sin fjerde sæson som manager for Rangers. I sidste sæson første han som bekendt klubben til deres første mesterskab siden tvangsnedrykningen for ti år siden.

Noget som taler for Gerrard til Villa er, at han nok ikke kan opnå så meget mere i Rangers. Hvis han kunne gøre det godt i Villa, kunne det være et skridt mod Liverpool-jobbet, når Klopp engang stopper.

Han kan dog sætte spørgsmålstegn ved, om Gerrards erfaring fra Skotland er nok for en klub med Villas ambitionsniveau. Ikke desto mindre er han i skrivende stund favorit. Han har da også et godt forhold til Villas administrerende direktør Christian Purslow, som også har en fortid i Liverpool.

Odds på Steven Gerrard

 

Graham Potter

Der er også Graham Potter, der i disse dage gør det fremragende i Brighton & Hove Albion. Det til trods ville dette være et større job end Brighton, og han ville få helt andre midler stillet til rådighed.

Spørgsmålet er dog, om Potter er villig til at forlade det projekt, som han har gang i Brighton. Hvis han skiftede til Villa kunne han dog flytte tilbage i Birmingham, hvor han er fra, hvilket kunne tænkes at være et plus.

Odds på Graham Potter

 

John Terry

Et frækt bud kunne også være den tidligere Villa-kaptajn og assistent – John Terry. John Terry forlod Villa kort inden starten på sæsonen for at prøve lykken som chef.

Han har dog endnu fundet det rette job. Så er spørgsmålet, om han kunne være manden, som skal erstatte hans tidligere boss Dean Smith.

Fra Villas side må man også spørge sig selv om, om de er villige til at satse på Terry, der ingen erfaring har som manager, selvom han er kendt og værdsat i klubben.

Odds på John Terry

 

Unibet Opret din konto hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+