De hårdtprøvede Newcastle-fans fik endelig deres ønske om nyt ejerskab opfyldt. Mike Ashley er fortid, og den saudiarabiske investeringsfond PIF (Public Investment Fund) har nu kontrollen. En af deres første handlinger har været, at ophæve samarbejdet med manager Steve Bruce. Vi har taget et kig på odds på næste Newcastle-manager hos Unibet.

 

Unibet Odds på næste Newcastle-manager hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Odds på næste Newcastle-manager

Newcastles nye saudiarabiske ejere har eftersigende ti gange så mange penge, som Manchester City-ejerne. Det gør naturligvis projektet Newcastle ganske attraktivt med henblik på fremtiden, hvilket også gør, at der er flere store navne blandt kandidaterne.

Paulo Fonseca 1,50 Lucien Favre 4,50
Eddie Howe 8,00 Graham Potter 15,00
Steven Gerrard 19,00 Frank Lampard 19,00
Unai Emery 21,00 Roberto Martínez 21,00
Brendan Rodgers 23,00 Zinedine Zidane 23,00

Odds opdateret 20/10 2021 – 13:00

 

Kandidaterne til at blive næste Newcastle-manager

Som det ses ovenfor er der et bredt felt af favoritter, når det kommer til odds på Newcastles næste manager. Vi vil nu komme med vores bud på hvad, der taler for og imod de forskellige kandidater.

 

Lucien Favre

I skrivende stund er schweiziske Favre Lucien blandt favoritterne til at blive den næste manager i Newcastle United. Den 63-årige manager var senest i Dortmund, hvor han blev fyret tilbage i december 2021.

Favre har foruden Dortmund også været ansat i store klubber som Hertha Berlin, Borussia Mönchengladbach og Lille. I netop Lille arbejdede han sammen med den nuværende Newcastle-stjerne Allan Saint-Maximin. Det forlyder dog, at forholdet mellem de to var anstrengt, så det er et muligt problem.

En af de ting, som taler for en ansættelse af Favre er, at han står for god offensiv fodbold. Netop det er noget, som Newcastle-fansene har hungret efter i tiden under Steve Bruce. Det er en af årsagerne til, at Favres Newcastle manager odds er så lave, som de er.

Odds på Lucien Favre

 

Brendan Rodgers

Et andet navn på listen er Brendan Rodgers, som naturligvis er et kendt ansigt i Premier League. Her har han trænet Swansea, Liverpool og Leicester.

Rodgers har de sidste par sæsoner været blot et mulehår fra at få Leicester i Champions League. Derudover har han også sikret klubben en FA Cup-titel.

Det er dog uvist, hvor meget mere Rodgers kan udrette med Leicester. De sidste to sæsoner har han som nævnt måtte sande, at the Foxes lige mangler det sidste for at kvalificere sig til Champions League.

Hvis han overtog i Newcastle vil han vil der hvert eneste vindue være flere hundrede millioner kroner til rådighed. Newcastles ejere vil formentlig være ligeglade med, om de skal betale en sum for at købe Rodgers fri af kontrakten i Leicester.

Brendan Rodgers er også kendt for den attraktive fodboldstil, som Newcastles fans ønsker. Rodgers har dog blankt afvist, at han bliver ny manager i Newcastle

Odds på Brendan Rodgers

 

Antonio Conte

Den vel nok mest prominente kandidat er Antonio Conte. Italieneren har været ledig på markedet, siden han efter sidste sæson blev enig med Inter om at ophæve samarbejdet.

Den primære årsag til dette var, at den italienske storklub valgte at sælge profiler som Romelu Lukaku for at holde orden i regnskabet. Det stemte ikke overens med Contes ambitioner, hvorfor parterne gik hver til sit efter mesterskabssæsonen.

Siden da har Conte ventet på, at det rigtige job er blevet ledigt. Nu er det store spørgsmål så, om det job er Newcastle-jobbet. Her i hvert fald blandt favoritterne, når vi ser på odds på Newcastles næste manager.

Det som skulle tiltale Conte er (foruden en tårnhøj løn) naturligvis, at Newcastles ejere har store ambitioner. Derudover ville han på sigt få mange penge at lege med.

Conte har naturligvis også erfaring fra Premier League efter sin tid i Chelsea, hvor han vandt et mesterskab og en FA Cup.

Det store spørgsmål er dog, om Conte er villig til at overtage en klub, som i denne sæson meget vel kan komme til være en del nedrykningskampen et godt stykke tid. Det kan tale imod et odds på Conte som kommende Newcastle-manager.

Odds på Antonio Conte

 

Frank Lampard

En anden tidligere Chelsea-manager, som også er ledig på markedet, er naturligvis Frank Lampard. Lampard blev fyret i Chelsea tilbage i januar 2021. Siden da har han ventet på det rigtige job.

Lampard startede sin trænerkarriere med at føre Derby County til en playoff-finale i the Championship, som man dog tabte til Aston Villa. Derefter overtog han jobbet i Chelsea.

Lampards første sæson i Chelsea var en succes, da han trods et transferforbud opnåede en fjerdeplads i ligaen. Lampard fik desuden spillet flere af klubbens egne talenter ind på holdet.

Med blot 2,5 sæson som manager er spørgsmålet dog, om Newcastle synes, at Lampard mangler erfaring. Det er trods alt et stort projekt, som skal stables på benene i det nordengelske. Det gør, at vi mener, at Lampard hører til blandt outsiderne, når det kommer til odds på Newcastles næste manager.

Odds på Frank Lampard

 

Roberto Martínez

Spanske Roberto Martínez har tilbragt størstedelen af tiden som spiller og træner i Storbritannien. Han har været træner i Swansea, Wigan og Everton.

Nu er han så i Belgien, hvor han arbejder med en stribe af de absolut bedste spillere i verden. Han ved med andre ord, hvordan man håndtere stjernespillere, hvilket på sigt meget vel kan blive en vigtig del af jobbet i Newcastle.

Det store spørgsmål omkring Martínez er dog, om han er villig til at forlade Belgien inden VM, som spilles næste vinter. Her er Belgien som altid blandt favoritterne, og det begynder efterhånden at være nu, hvis de skal have noget ud af deres gyldne generation.

Odds på Roberto Martínez

 

Steven Gerrard

Der er også Rangers-bossen Steven Gerrard. Liverpool-legenden er i gang med sin fjerde sæson i den skotske storklub. Sidste sæson lykkedes det endelig at få vippet Celtic af pinden.

Dermed kunne man være fristet til at spørge, om hvor meget mere Gerrard kan udrette i Rangers. Der er som nævnt helt andre perspektiver i Newcastle-jobbet.

Ligesom med Lampard er spørgsmålet dog, om Gerrard har den fornødne rutine, som det kræver at være en del af et projekt af denne størrelse? Derfor er han da også en af de større outsidere, når man ser på Newcastle manager odds.

Odds på Steven Gerrard

 

Graham Potter

Et godt bud blandt outsiderne er efter vores mening Brighton-manageren Graham Potter. Han har gjort et fremragende støtte arbejde på sydkysten.

I sidste sæson spillede Brighton god fodbold, men de formåede ikke at omsætte det til point. Det er de dog kommet efter i denne sæson, hvor de på ingen måde ligner et hold, som skal tænke på nedrykning.

Som nævnt handler det for Newcastle i første omgang om at komme fri af nedrykningskampen, så man hurtigst muligt kan begynde planlægningen for næste sæson.

Her er Potter en mand med erfaring, og han har som nævnt erfaring med netop overlevelse i Premier League fra tiden i Brighton. Om han så også er den rigtige mand i det lange løb, vil tiden vise. Overlevelse er dog alfa og omega i denne sæson. Det gør i vores optik Potter til et godt bud, når det kommer til odds på næste Newcastle-manager.

Odds på Graham Potter

 

Unibet Opret din konto hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+