Mandag morgen blev der smidt en bombe ude på Vestegnen, da Alexander Zorniger efter to et halvt års tid er blevet fyret som træner i Brøndby IF. Dette kommer i kølevandet på nederlag til Vendsyssel FF og Esbjerg fB samt en uafgjort med FC Nordsjælland. Derudover har han også været ekstremt kritisk overfor en del af sine spillere i pressen.

Nu er spørgsmålet på alles læber selvfølgelig, hvem der skal overtage tyskerens trænersæde permanent. Hos Danske Spil er de allerede nu ude med odds på næste Brøndby-træner. Her tror de mest af alt på endnu en udlænding. Der har dog også været en del snak om at hente Kasper Hjulmand i Farum eller få lokket Michael Laudrup hjem.

Bookmaker is inactive

*Find spillet her; Scroll ned i bunden af siden -> BIF træner pr. 1. Sep. 2019

Odds på næste Brøndby-træner

Som nævnt i indledningen hælder Danske Spil mest til, at der bliver ansat endnu en udlænding ude på Vestegnen. Det giver da også ganske god mening, når man kigger på deres trup, som er fyldt til bristepunktet med udenlandske spillere. Rent faktisk er der intet mindre end femten udlændinge i truppen på nuværende tidspunkt. Nedenfor kan du samtlige odds på næste Brøndby-træner hos Danske Spil.

Indlæser…

OBS: Disse Brøndby-træner odds kommer fra bookmakeren Danske Spil

Hvem er det bedste bud?

Der er mange om buddet, når det kommer til at overtage trænersædet ude på Vestegnen. Vi er dog ganske enige med Danske Spil om, at det nok enten bliver en udlænding eller Kasper Hjulmand. I dette afsnit kan du læse mere om, hvorfor det virker ganske plausibelt, at det kommer til at ske.

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Vild med dans lige her

En udlænding

Brøndby IF har ikke haft meget held med danske trænere det sidste lange stykke tid. Rent faktisk skal vi nok helt tilbage til Tom Køhlert for mere end et årti siden for at finde deres sidste succeshistorie. Derfor giver det da også ganske god mening, at de kunne finde på at ansætte endnu en udlænding. Bedste bud må siges at være en tysker, da der er en hel del af dem i spillertruppen på nuværende tidspunkt. Både Marvin Schwäbe, Benjamin Bellot, Anthony Jung, Benedikt Röcker, Dominik Kaiser og Hany Mukhtar har tysk pas, mens flere i spillertruppen også har fået deres fodboldopvækst i Tyskland.

Odds på en udlænding som næste Brøndby-træner til odds 2,30 hos Danske Spil

Kasper Hjulmand

Skal der ansættes en dansker hos de blå-gule, må Kasper Hjulmand siges at være det absolut bedste bud. Han forlader FC Nordsjælland til sommer, når han har kontraktudløb, da han var dybt skuffet over ikke at komme til belgiske Anderlecht.  Det hører dog med til historien, at FCN-træneren nærmest er en diametral modsætning af Zorniger. Hjulmand er et hyggeligt gemyt som går op i at udvikle talenter af egen avl, mens hans spillestil er meget possesion-orienteret. Der skal altså ske ting og sager med både staben og spillertruppen, hvis den nuværende Farum-træner skal skifte til Vestegnen.

Den oddsanvarlige hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen, betragter ham som favorit af følgende årsager; “Kasper Hjulmand er vores favorit. Der er mange ting, der spiller ind. Dels har han kontraktudløb til sommer, og så repræsenterer han mange af de ting, som Brøndby har kommunikeret som en del af deres strategi. For eksempel er han vant til arbejdet med unge spillere i FC Nordsjælland, og Brøndby har det som erklæret mål at bringe flere talenter i spil til førsteholdet. Set fra vores stol er han det mest oplagte valg for Brøndby. Spørgsmålet er selvfølgelig, om han vil, efter at han jo længe har givet udtryk for ønsket om et nyt forsøg i udlandet.”

Odds på Hjulmand som næste Brøndby-træner til odds 2,35 hos Danske Spil

Thomas Christiansen

Thomas Christiansen er måske ikke det mest velkendte navn blandt diverse danske fodboldfans, men han har en lang og gloværdig karriere bag sig. Han har blandt andet tørnet ud for Barcelonas B-hold fra 1991 til 1996, mens han også står noteret for to spanske landskampe. Som cheftræner har han stået i spidsen for de to cypriotiske klubber AEK Larneca og APOEL. Derudover var han også manager for Leeds United fra 2017 til 2018, men blev dog fyret efter cirka otte måneder i sædet. Ville være et ekstremt spændende og interessant valg.

Odds på Christiansen som næste Brøndby-træner til odds 4,50 hos Danske Spil.

Martin Retov

Tirsdag eftermiddag blev det officielt, at Zornigers assistent Martin Retov overtager trænergerningen indtil sommer. Skulle det gå godt for ham, kan han selvfølgelig sagtens blive tilbudt jobbet på permanent basis. Han kender klubben ud og ind efter at have spillet der i seks sæsoner samt været assistent for U/17 og førsteholdet. Der er bestemt værdi i at smide en skilling efter ham inden første styrketest mod Randers søndag den 24. februar. Sætter han en solid sejrsstime sammen og får Brøndby tilbage i toppen af tabellen, så kan Jan Bech Andersen og Ebbe Sand ikke undgå at kigge hans vej. Retov nævnes som en favorit til at overtage trænersædet i Brøndby af fanmediet Vilfortpark.dk, der er kendt for sin insiderviden om de blå-gule.

Odds på Retov som næste Brøndby-træner til odds 5,00 hos Danske Spil

Morten Wieghorst

Næste mand på vores liste er den tidligere AGF og AaB-træner Morten Wieghorst. Han er fri på markedet efter fyringen oppe i Aalborg, men han har ikke haft nogen nævneværdig succes, siden han smuttede fra det danske U/21-landshold i 2013. Han er dog højt elsket af klubbens fans på grund af sin periode som spiller i klubben, men der er efterhånden ikke mange danskere, som synes at han har hvad der skal til for at være træner i en topklub. De sidste mange år har han været kendt for at spille en kedelig form for fodbold med meget fokus på possesion og lidt fokus på at score mål.

Odds på Wieghorst som næste Brøndby-træner til odds 7,00 hos Danske Spil.

Michael Laudrup

Der sidder nok en hel del Brøndby-fans derude, som har en våd drøm om at få Michael Laudrup hjem som cheftræner. Den danske landsholdslegende havde en fremragende tid i klubben fra 2002 til 2006, hvor der både blev vundet et mesterskab og et par pokaltitler. Derudover formåede de endda også at kvalificere sig til Europa League-gruppespillet. Spørgsmålet er dog om en retur til Superligaen ligger i kortene for ham. Han har således ikke haft et job, siden han stoppede i Al-Rayyan for et godt stykke tid siden. Umiddelbart virker han ikke vanvittig interesseret i endnu et trænerjob for tiden.

Omkring Michael Laudrup havde Danske Spils oddsansvarlige, Peter Emmike Rasmussen, følgende at sige; “Han har en historie i klubben, og han kender Ebbe Sand og klubben. Han har også haft en succesfuld tid i klubben tidligere. Det kunne godt være en person, Brøndby kiggede på. Igen er spørgsmålet, om han vil tilbage til trænerjobbet.”

Odds på Laudrup som næste Brøndby-træner til odds 10,00 hos Danske Spil

Bookmaker is inactive

*Find spillet her; Scroll ned i bunden af siden -> BIF træner pr. 1. Sep. 2019

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift