Spil på næste Brøndby-træner: Hvem skal afløse Thomas Frank?

Broendby_BIF_logoHos NordicBet er der odds på den næste Brøndby-træner, og her kan du altså spille på, hvem der skal afløse Thomas Frank som permanent cheftræner.

Den tidligere AGF-træner, Morten Wieghorst, som selv fik en overraskende fyreseddel i Aarhus i vinters, er favorit til at overtage det varme trænersæde. NordicBet giver odds 2.70 på Wieghorst, men vurderer også at det gamle Brøndby-koryfæ Lars Olsen er en seriøs kandidat. Lars Olsen kan spilles til odds 4.00.

Blandt de mere spændende navne på listen er Michael Laudrup og Morten Olsen, som begge vurderes til at være mulige kandidater til at bringe stabilitet og sejre tilbage til Brøndby. Morten Olsen giver odds 8.00 og Michael Laudrup odds 12.50.

Du kan se alle odds på Brøndbys næste træner herunder hos NordicBet.

Odds på næste Brøndby-træner her >>

Du finder spillet hos NordicBet under ‘Odds -> Danmark -> Specialspil’.

 

Odds på Brøndbys næste træner

Morten Wieghorst: 2.70
Lars Olsen: 4.00
Jakob Michelsen: 7.50
David Nielsen: 7.50
Morten Olsen: 8.00
Erik Hamrén: 10.00
Peter Sørensen: 10.00
Johnny Mølby: 10.00
Auri Skabalius: 10.00
Niels Frederiksen: 12.50
Michael Laudrup: 12.50
Lars Søndergaard: 14.50
Kasper Hjulmand: 17.00
Kent Nielsen: 25.00
Henrik Pedersen: 25.00
Bent Christensen: 29.00
Bo Henriksen: 29.00
John Faxe Jensen: 29.00
Ebbe Sand: 60.00
Peter Schmeichel: 60.00
Troels Bech: 70.00
Frank Arnesen: 70.00
Ulrik Wilbek: 500.00

Odds på næste Brøndby-træner her >>

Du finder spillet hos NordicBet under ‘Odds -> Danmark -> Specialspil’.

 

Morten Wieghorst favorit som næste Brøndby-træner

Det har været et kaotisk døgn for Brøndby IF, efter “Oscar-sagen” blev rullet ud i mainstream medierne. Brøndbys Formand og klubejer, Jan Bech Andersen, har luftet klubbens beskidte vasketøj anonymt på Brøndbys Fanforum Sydsiden Online med brugernavnet “Oscar”, hvor der blandt andet har været rettet en skarp kritik fra “Oscar” mod Brøndbys nu forhenværende cheftræner, Thomas Frank.

Da det i går kom frem at den stenrige Jan Bech Andersen, som ejer 27% af aktierne i Brøndby IF, stod bag profilen gik tingene stærkt, og Thomas Frank har nu indgivet sin opsigelse til klubbens bestyrelse. Det beklager Jan Bech Andersen iflg. Brøndbys hjemmeside, hvor han i et åbent brev til klubbens fans og investorer beklager sagen.

“Jeg har i går aftes og her til morgen talt med både bestyrelsen, Thomas Frank og Troels Bech samt spillerne og medarbejderne i administrationen, og jeg har givet dem alle min uforbeholdne undskyldning. De kender mig alle så godt, at der intet nyt er i forhold til den dialog, vi allerede har i det daglige. De kender mig som hudløst ærlig og passioneret, og de ved, at jeg vil vinde lige så meget, som de ønsker at vinde. Men det er ikke i orden, at jeg på denne måde har kastet om mig med det beskidte vasketøj i et fanfora og brudt tilliden med Thomas Frank”, skriver Jan Bech Andersen bl.a.

Ikke desto mindre er Thomas Frank nu fortid hos Brøndby IF, og klubben har midlertidigt ansat den gamle klublegende Auri Skabalius som cheftræner indtil klubben finder en permanent afløser for Thomas Frank.

Her er Morten Wieghorst favorit til rollen som næste permanente træner til odds 2.70. Wieghorst havde selv en flot karriere i Brøndby som spiller, og beviste i sit tidligere job hos AGF, at han kan rejse et hold fra dyndet. Da Wieghorst overtog AGF var De Hviiie netop rykket ned i 1. division, og lignede et hold i total opløsning, men Wieghorst fik hurtigt sat skik på tingene, og fik kickstartet projekt “Det Nye AGF”, som der tales meget om i Aarhus.

Spørgsmålet er om Morten Wieghorst bliver manden der skal bringe stabilitet til Brøndby, eller om Brøndbys hårdt prøvede bestyrelse finder et andet emne på eller udenfor listen herover. Oddsene på den næste Brøndby-træner reguleres løbende og opdateres formentlig med nye kandidater, så hold øje med oddsene hos NordicBet herunder.

Odds på næste Brøndby-træner her >>

Du finder spillet hos NordicBet under ‘Odds -> Danmark -> Specialspil’.

 

nordicbet-blue-580x330