Spil på Mourinho fyring: – Se odds på Chelseas næste træner

betsafe-black-300x300

Det er ikke kun den internationale sportspresse som i disse dage overvejer Mourinhos fremtid på Stamford Bridge. Det samme gør bookmakerne nemlig.

Hos Betsafe er der nu odds på en Mourinho fyring, og hvem der bliver Mourinhos afløser, hvis Chelsea altså sender Mourinho på porten.

Her kan du få odds 6.00 på at Chelsea taber til Liverpool, og Mourinho efterfølgende bliver fyret. Du kan også få hele odds 14.50 på, at Chelsea får uafgjort mod Liverpool, men at det alligevel udløser en fyreseddel.

Tror du derimod, at beslutningen allerede er truffet, og at Mourinho får fyresedlen selv om Chelsea vinder over Liverpool, kan du få odds 19.50 hos Betsafe.

Se odds på Mourinho fyring herunder og odds på hvem der kan blive Chelseas næste permanente Manager.

 

Odds på Mourinho fyring her >>

* Find spillet hos Betsafe under “Odds -> England -> Specialspil”

 

Odds på Mourinho fyring

Betsafe tilbyder tre specialspil på Mourinho fyring i forbindelse med kampen mod Liverpool på Stamford Bridge på lørdag. Hvis Mourinho fyres efter kampen, kan du score en fed profit på ét af følgende tre udsagn:

  • Chelsea taber og Mourinho bliver fyret: Odds 6.00
  • Chelsea spiller uafgjort og Mourinho bliver fyret: Odds 14.50
  • Chelsea vinder og Mourinho bliver fyret: Odds 19.50

 

Odds på Chelseas næste permanente Manager

Kigger man på odds på Chelsea næste permanente Manager, hvis Mourinho fyres, er det Carlo Ancelotti som er favorit til at overtage det varme sæde efter Mourinho til odds 5.00.

Også Pep Guardiola, Diego Simone og Guus Hiddink nævnes som seriøse bud på en arvfølger i managerstolen hos de forsvarende Premier League-mestre. Frank Lampard er outsider til odds 60.00, mens også John Terry er i spil til odds 40.00. Tror du derimod David Moyes får ansvaret for Chelseas førsteholdstrup, kan du spille på den tidligere United-manager til odds 45.00.

Se alle kandidaterne og odds her:

Carlo Ancelotti: 5.00 Pep Guardiola: 7.50
Diego Simeone: 10.00 Guus Hiddink: 11.50
Ronald Koeman: 14.50 Frank de Boer: 19.50
Joachim Löw: 19.50 Antonio Conte: 25.00
Laurent Blanc: 25.00 Massimiliano Allegri: 25.00
Fabio Capello: 25.00 Andre Villas Boas: 25.00
Roberto Martinez: 25.00 Manuel Pellegrini: 25.00
Rafa Benitez: 25.00 Louis Van Gaal: 29.00
Roberto Mancini: 29.00 Jurgen Klopp: 35.00
Slaven Bilic: 40.00 Harry Redknapp: 40.00
John Terry: 40.00 Gianfranco Zola: 40.00
Alan Pardew: 45.00 Brendan Rodgers: 45.00
David Moyes: 45.00 Garry Monk: 60.00
Frank Lampard: 60.00

 

Odds på Mourinho og Chelseas næste træner >>

* Find spillet hos Betsafe under “Odds -> England -> Specialspil”

 

En Mourinho-fyreseddel vil koste Chelsea dyrt

Krisen kradser hos de regerende Premier League-mestre fra Chelsea, som efter en historisk dårlig start på Premier League nu synes på vej til at skille sig af med Manager José Mourinho.

Alverdens medier spekulerer nu i, hvor tæt Chelseas ikoniske klubejer Roman Abramovich reelt er på at skrive en fyreseddel til Mourinho, og iflg. den engelske presse er sandsynligheden for en Mourinho-fyring stor, hvis de forsvarende mestre taber til Liverpool i lørdagens Premier League-kamp på Stamford Bridge.

Skulle Chelsea tabe på lørdag, er det dog stadig ikke sikkert Mourinho fyres, for “The Special One” underskrev i sommers en ny 4-årig kontrakt med klubben, mens alt stadig var i den skønneste orden, og det betyder iflg. espnfc.com at Chelsea må diske op med langt over 300 millioner kroner i kompensation til José Mourinho, hvis portugiseren skal hældes på porten nu.

Roman Abramovich har angiveligt penge nok, men 300 mio. kr. er dog så store summer, at Abramovich måske alligevel ender med at give Mourinho chancen for at få mesterholdet tilbage på rette kurs.

Netop nu går dét dog ikke alt for godt for Mourinho, som har tabt 5 ud af de 10 Premier League kampe i år, og netop nu indtager en pinlig 15. plads i tabellen. Det er normalt ikke noget Abramovich vil stå model til i længere tid, og spørgsmålet er, om Mourinhos Chelsea-lys er ved at brænde ud?

 

Odds på Mourinho fyring her >>

* Find spillet hos Betsafe under “Odds -> England -> Specialspil”

 

betsafe-black-580x330