Odds på Messi transfer – Hvor er hans næste klub?

Lionel Messi, verdens måske allerbedste fodboldspiller nogensinde, har meddelt sin klub FC Barcelona, at han vil væk. Den kontante udmelding skyldes hans dårlige forhold til klubbens ledelse, og nu skal argentineren altså finde en ny klub. Danske Spil har sat odds på Messis næste klub, og her er favoritten Manchester City, men flere andre klubber spøger også i kulissen.

 

Odds på Messis næste klub hos Danske Spil

 

Her er oddsene på en Messis næste klub

Indlæser odds…

Disse odds leveres af Danske Spil
Som det ses på ovenstående odds, forventer Danske Spil stadig, at Lionel Messi er at finde i FC Barcelona, når transfervinduet lukker den 5. oktober. Det skal dog understreges, at bookmakeren i skrivende stund finder muligheden for et Messi-exit for 50/50.

Hvis Messi beslutter sig for en transfer væk fra Barcelona, er den store favorit engelske Manchester City. Her vil han blive genforenet med Josep Guardiola, og det er naturligvis en af de få klubber i verden, der har råd til at betale både transfersum og løn.

Sådan oddser du på Messis næste klub

  1. Gå til Danskespil.dk og login
  2. Gå til ‘fodbold’
  3. Vælg ‘transfer’
  4. Odds på Messis næste klub

Du skal naturligvis have en konto hos Danske Spil for at kunne udnytte deres Messi transfer odds. Har du ikke en konto, kan du oprette en på få minutter. Som ny spiller får du endda en bonus på op til 500 kroner, når du foretager din første indbetaling.

Hvorfor vil Messi skifte?

Messi har længe været frustreret i Barcelona. Hans utilfredshed handler dog ikke om grådighed men snarere om det sportslige. Argentineren har længe været utilfreds med klubbens ledelse, som han mener har formøblet klubbens enorme potentiale.

Siden Neymar forlod klubben i 2016 har ledelsen forsøgt at genopbygge holdet men uden held. Milliarder er blevet spildt på spillere, der ikke har slået til, og klubben er nu længere væk fra Champions League-trofæet end nogensinde før under Messis tid i klubben.

Derudover mener Messi, og flere andre spillere i truppen, at ledelsen har behandlet dem respektløst. Messi langede eksempevis ud efter ledelsen, da denne kritiserede spillerne for ikke at ville gå ned i løn under sundhedskrisen. Ifølge Messi var spillerne i færd med at snakke tingene igennem, da bestyrelsens kritik kom ud i pressen.

Sidst men ikke mindst er Messi efter sigende rasende over Barcelonas behandling af Luis Suarez. De to sydamerikanere er tætte venner, og Suarez er Barcas tredjehøjest scorende spiller nogensinde. Alligevel har Barcelona besluttet at sælge den uruguayske angriber. Klubben brugte dog kun ét minut på at forklare Suarez om beslutningen, og den uværdige afsked går  Messi på.

Flere i Barcelona havde håbet på, at ansættelsen af Ronald Koeman ville pleje Messis sår, men det har ikke ladet til at være tilfældet. Det er Koeman, der har smidt Suarez på porten, og han har ifølge spanske medier også fortalt Messi, at hans tid med ekstra privilegier er forbi.

Hvor spiller Messi så i næste sæson?

Barcelona

Ser man på ovenstående odds, forventes det stadig, at Messi bliver i Barcelona. Han har været i klubben siden år 2000, og han har derfor klubben i sit blod. Derudover kan Messis udmelding være en forhandlingstaktik for at tvinge et præsidentvalg igennem et år før tid.

Det primære argument for, at Messi skulle blive i Barcelona er dog, at han er en ufattelig dyr herre. Hans frikøbsklausul er på 700 millioner euro, og han har stadig et år tilbage af kontrakten. Der er næppe nogle hold, der har tænkt sig at udløse hans frikøbsklausul, så det kræver, at Barcelona accepterer et lavere bud. Derudover har corona-perioden kostet alle klubberne rigtig mange penge, og selv de største klubber har ikke helt så mange penge som tidligere.

Manchester City

I Manchester står Josep Guardiola med åbne arme og venter på Lionel Messi. City er ifølge engelske medier allerede ved at forberede et bud og finde ud af, hvordan de kan lave en pakkeløsning, der sender argentineren til England.

Messi havde nogle af de bedste år i sin karriere, da han spillede under Pep i Barcelona, og han ser formentlig sin gamle mentor som manden, der kan skaffe ham endnu et Champions League-trofæ. Han kender spillestilen i City, og han vil gå ind på et hold, der kan vinde trofæer fra dag et.

Vigtigst af alt har Manchester City pengene til at hente Messi. Klubben vælter sig som bekendt i oliemillioner fra Mellemøsten, og de kan dække både transfersum og løn til det argentiske es.

Inter

Den største udfordrer til Manchester City vurderes til at være italienske Inter. Storklubben fra Milano har for nylig fået nye kinesiske ejere, og klubben har derfor også penge nok på kontoen. Inters mål er at vende tilbage til den absolutte verdenstop, og Messi spiller en vigtig rolle i den plan.

Inter er dog stadig langt fra det niveau, de ønsker at komme op på, og det store spørgsmål er, hvorvidt Messi har tålmodighed med projektet. Argentineren er 33 år gammel, og han har et begrænset antal år tilbage på topplan. Inter er formentlig stadig et par år fra at kunne spille med om Champions League-trofæet selv med store investeringer i truppen.

PSG

Den sidste seriøse kandidat til Lionel Messis signatur er franske Paris Saint-Germain. Dette års Champions League-finalister er sammen med Man City den rigeste klub i verden, og pariserne går benhårdt efter endelig at bringe pokalen med de store øre til Frankrig. PSG kan både matche Barcelonas ønsker for en transfersum samt Messis lønkrav.

I Paris venter derudover Messis tidligere holdkammerat Neymar, og Messi vil træde ind på et hold, der var milimeter fra at vinde Champions League i år. Dermed kan Messi fortsætte sin jagt på Ronaldos rekord for flest CL-sejre på et tophold, der er toptunet til at vinde nu.

Spil på Messis næste klub hos Danske Spil

 

Danske Spils logo og slogan på grøn baggrund