Odds på om Messi forlader Barcelona

Forholdet mellem Lionel Messi og Barcleona-træner Quique Setién lader til at have nået et nyt lavpunkt. Setién lader generelt til at have tabt spillernes opbakning og ligner mere og mere en fyret mand, hvis mesterskabet ikke ender i Barcelona. Der er dog flere andre ting, som også tyder på, at Messi kan ende med at forlade Barcelona. Med så store spekulationer omkring en af verdens største atleters fremtid, er det ikke overraskende, at man også kan odds på dette. Det kan man hos den store bookmaker Unibet, som har sat odds på Messis fremtid.

 

 

Odds på om Messi forlader Barca

 

 

Sådan spiller du på Messis næste klub

  1. Man skal have en konto hos bookmakeren Unibet.
  2. Find spillet her.
  3. Spil på hvor du tror, at Messi spiller den 1. spetember 2020.
  4. Få din indsats tilbage, hvis transfervinduet aflyses.

Som det kan ses er det ganske uklompliceret at spille på, hvem der har glæde af Messi til næste sæson. Det er ikke første gang, at Messi rygtes væk fra Barca. Det er muligvis også en af årsagerne til, at oddset på, at han bliver er så lavt, som det er. Vi mener dog, at der som nævnt i indledningen er en del ting, som taler for, at der er mere hold i rygterne denne gang. Der er kun et år tilbage af hans kontrakt, så hvis Barca skal have store penge for ham må det være nu. Det er ikke overraskende kun de helt store navne rundt omkring i Europa, som kædes sammen med Messi.

 

Barcelona

Messi er som nævnt rygtet væk fra Barcelona flere gange før, hvor han så eksempelvis er endt med at forlænge sin kontrakt i stedet. I år lader flere ting som nævnt dog til at tale for en exit. Messis forhold til træner Setién lader som nævnt kun til at blive værre, som tiden går. Setíen ligner da også en mand, som er færdig til sommer. Selv hvis det skulle ske, er det dog langt fra sikkert, at alt vil være fryd og gammen i Barca igen.

Forholdet mellem bestyrelsen og Messi og resten af spillerne lader heller ikke til at være det bedste. Messi langede eksempevis ud efter ledelsen, da denne kritiserede spillerne for ikke at ville gå ned i løn under sundhedskrisen. Ifølge Messi var spiller i færd med at snakke tingene igennem, da bestyrelsens kritik kom ud i pressen.

På selv holdet forlyder det også, at der er kold luft mellem Messi og holdets franske stjerne Antoine Griezmann. De skulle eftersigende aldrig spille hold sammen til træning. Hvis der er bare lidt sandhed at spore i disse forskellige rygter, er det bestemt ikke urealistisk, at Messi er at finde et andet sted til næste år. Der er som nvænt også blot ét år tilbage af hans meget dyre kontrakt i Barca.

 

Inter

Men hvad er så alternativerne til Barcelona? Første mulighed på Unibets liste er italienske Inter. Inter har investeret massivt gennem de seneste par år i et forsøg på at lukke hullet til Juventus. Til trods for indkøb af spillere som Lukaku og Eriksen lader de stadig til at have et stykke vej endnu. Hvis de kunne hente Messi ville det alene give dem en fornuftig chance. Det ville naturligvis også genoplive rivaliseringen mellem Messi og Juventus’ Cristiano Ronaldo.

 

Manchester City

En anden logisk mulighed ville være Manchester City. Guardiola kender nok Messi bedre end nogen anden træner. Derfor er det heller ikke overraskende, at Messi har været rygtet til City før. Messi er efterhånden blevet 33-år, så hvis man skal en anden europæisk klub skal det enten være i år eller næste år, hvor hans kontrakt i Barca udløber. Manchester City er som bekendt også en af de klubber, som har råd til at betale Messis store løn.

 

Andre storklubber

Der er naturligvis også den tyske storklub Bayern München, som også har pengepungen i orden. Det ville dog ikke repræsentere den store sportslige udfordring for Messi. Bayern München viste igen i år, at de er i en klasse for sig i Tyskland selv unden Messi. Der er også Chelsea og Manchester United. Hvis Messi vælger at tage til England er City dog som nævnt det logiske bud. Sidst men ikke mindst er PSG også en mulighed. De har som bekendt også en del penge på kistebunden. Det ville dog igen ikke repræsentere nogen stor sportslig udfordring for Messi.

 

 

Odds på Messis klub i 2020/21 hos Unibet