Odds på Floyd Mayweather v Logan Paul

Den kontroversielle YouTuber Logan Paul er tilbage i bokseringen – denne gang mod den ubesejrede bokselegende – Floyd Mayweather. Der er tale om en opvisningskamp, som skal bokses i Miami Gardens Florida, søndag den 6. juni. Her finder du alt om kampen samt odds på Mayweather v Logan.

 

Odds på Mayweather v Logan hos Bet365

 

Odds på Floyd Mayweather v Logan Paul

Indlæser odds…

Disse odds kommer fra bet365. De opdateres automatisk.

Som nævnt er Floyd Mayweather fortsat ubesejret. Den 44-årige amerikanske legende har bokset 50 kampe og altså vundet dem alle. Af de 50 er de 27 blevet vundet på knockout. Han seneste sejr kom for snart fire år siden mod Conor McGregor. Siden da har han også bokset en opvisningskamp mod den japanske kickbokser Tenshin Nasukawa.

Nu gælder det så Logan Paul, som indtil videre blot har en professionel boksekamp på cv’et. Det var naturligvis hans andet opgør mod den britiske YouTuber KSI. Her endte KSI med at vinde på point.

Ser man på odds på Mayweather v Paul, så er det naturligvis ikke overraskende, at Mayweather er storfavorit til at løbe med sejren. Den rebelske YouTuber, som går under navnet “the Maverick” levnes ikke de store chancer mod “Money.”

Der er dog visse faktorer, som gør, at man ikke helt kan afskrive Logan Paul. Først og fremmest er der det faktum, at han med sine 188 centimeter er hele 15 centimeter højere en Floyd Mayweather.

Man skal dog huske på, at Mayweather også har erfaring med at bokse mod folk af denne størrelse. Tilbage i 1998 mødte han eksempelvis canadiske Tony Pep, som er 187 – altså stort set samme højde som Paul. Her vandt Mayweather på point efter ti runder.

Derudover har Mayweather naturligvis også teknikken på sin side, hvilket også afspejles, når vi snakker odds på Mayweather v Paul.

 

Hvem vinder Mayweather v Paul?

Som nævnt er Floyd Mayweather storfavorit, når man ser på odds på Mayweather v Paul. Det herlige ved sport er dog, at der som bekendt aldrig er noget, som er sikkert.

Ser man på de nuværende odds på Mayweather Paul, skal man spille mange penge på Mayweather, hvis man skal score nogen nævneværdig gevinst.

Derimod er det naturligt højere odds på Logan Paul selvsagt fristende. Han har som nævnt den fordel, at han er betragteligt højere end Mayweather.

Det er dog som nævnt ikke noget handicap, som Mayweather ikke allerede har overvundet flere gange gennem karrieren. Derudover er hans teknik også adskillige gange bedre end Logan Pauls qua hans mange år i gamet.

Af de grunde er det svært ikke at pege på Floyd Mayweather som vinder af denne opvisningskamp til trods for, at det noget højere odds på Logan Paul naturligvis kan være fristende.

 

Odds på kampen hos Bet365

 

Floyd Mayweather

Floyd Mayweather Jr. blev født i Grand Rapids Michigan i 1977. Han fik sin professionelle boksedebut i 1996, da han besejrede mexicanske Roberto Apodaca i Las Vegas.

Siden da har Mayweather vundet 49 professionelle boksekampe samt en opvisningskamp mod den ubesejrede japanske kickbokser Tenshin Nasukawa.

Gennem sin karriere har Mayweather mødt store boksestjerner som José Luis Castillo, Oscar De La Hoya, Manny Pacquiao og Andre Berto.

Efter sejre over Berto fulgte næsten to års pause inden Mayweathers kamp nummer 50. Her mødte han UFC-superstjernen Conor McGregor. Den kamp blev som bekendt vundet på TKO i tiende runde uden de store problemer for Mayweather.

Nu er “Money” så endelig tilbage i ringen. Denne gang mod Logan Paul. Det bliver som nævnt ganske interessant at se, hvordan Mayweather klarer sig mod den 15 centimeter højere Paul.

 

Logan Paul

Logan Pauls boksekarriere tog for alvor fart, da den kontroversielle YouTuber boksede en opvisningskamp mod den britiske YouTuber KSI.

Det første møde mellem de to endte uafgjort. Det mest væsentlige var dog, at interessen for eventet viste sig at være enorm, og det udviklede sig til noget af en pengemaskine.

Derfor var der ikke mange, som var overraskede, da det blev offentliggjort, at Logan Paul v KSI II var i støbeskeen. Denne kamp blev dog modsat den første en professionel boksekamp. Denne gang blev det med KSI som vinder.

Det er de færreste, som har de store forventninger til Logan Paul mod KSI. Hans lillebror Jake har dog allerede vist, at man ikke må undervurdere de vilde Paul-brødre.

Logan Paul har som nævnt også den fordel, at han er betydeligt større end sin ældre landsmand – Floyd Mayweather. Paul har også mere at bevise i denne kamp, hvilket også kan blive en faktor.

 

Opret din konto hos Bet365