260x154_bet365Lørdag d. 13. december 2014 kl. 16.00 mødes oprykkerne fra Leicester og de engelske mestre fra Manchester City.

Det er top mod bund der mødes lørdag eftermiddag i Premier League, når oprykkerne fra Leicester City med Kasper Schmeichel i målet får besøg af de engelske mestre fra Manchester City, der endelig er ved at spille sig rigtig igang i denne sæson.

 

Odds på Leicester vs Manchester City her —>

Manchester City sikrede sig videre avancement i Champions League med en sejr over AS Roma, og i Premier League er City også ved at indhente den dårlige sæsonstart. De er i øjeblikket placeret på en 2. plads i Premier League og de har blot tre point op til førstepladsen, som Chelsea ellers har siddet solidt på siden starten af Premier League.

Manchester City skal møde bundproppen fra Leicester City, hvor Kasper Schmeichel vogter målet. Leicester startede sæsonen ganske fint, men de har ikke spillet særlig godt i de seneste kampe, og derfor er de nu placeret sidst i Premier League.

Derfor er det heller ikke overraskende, at Manchester City er pæne favoritter i dette opgør. Lige nu kan du få odds 1.50 på, at Manchester City vinder kampen mod Leicester, mens du kan få pengene 7.00 gange igen, hvis Leicester vinder kampen. Tror du på et uafgjort resultat mellem de to hold, så får du lige nu pengene 4.75 gange igen.

 

Dzeko tager over for Aguero

Sergio Aguero blev skadet da City senest spillede, og han er derfor ude det næste lange stykke tid. Derfor er der nu en anden, der skal overtage pladsen for Aguero, og det kan meget vel blive Edin Dzeko. Hvis angriberen scorer i løbet af kampen, giver det lige nu odds 1.83 gange igen, mens du kan få hele 4.50 gange igen, hvis Dzeko scorer kampens første mål.

 

Kasper Schmeichel cleen sheet?

Kasper Schemeichel er en glimrende målmand, og selvom han ikke har samme niveau som sin far, så begynder han langsomt at nærme sig. Det er ikke umuligt, at han holder Manchester City fra fadet, selvom det kan blive en svær opgave. Lige nu kan du få pengene hele 9.00 gange igen, hvis Kasper Schmeichel holder målet rent.