Når dette års VM for kvinder sparkes i gang d. 6 juni i Canada, skal det blive spændende og se, om de forsvarende verdensmestre fra Japan igen kan overraske fodboldverdenen og genvinde titlen.

Bookmakernes favoritterne er USA og Tyskland, mens Frankrig, Brasilien og Japan er de bedste outsider-bud på at blive de nye verdensmestre.

Slutrunden i Canada er det største kvinde VM i fodbold nogensinde med hele 24 deltagende nationer, men vi må desværre undvære de danske kvinder ved dette VM.

Hos Bet365 får du flotte odds på alle kampene og hvem der vinder VM for kvinder i 2015.

 

 

* Se alle odds på kvinde VM i fodbold hos Bet365

 

 

Odds på favoritterne ved kvinde VM i fodbold

De forsvarende verdensmestre fra Japan overraskede alt og alle, da man i 2011 vandt kvindernes VM i fodbold i Tyskland. Dengang slog Japan hjemmebanefavoritterne fra Tyskland ud i kvartfinalen, og senere gjorde japanerne det af med USA i finalen (efter straffesparkskonkurrence) som efter Tysklands overraskende exit var blevet nye storfavoritter.

At man ikke skal undervurdere de japanske verdensmestre, beviste de igen ved OL i London i 2012, hvor japanerne igen spillede sig i finalen, men denne gang fik USA dog gjort has på de regerende verdensmestre og tog OL guldet med hjem til staterne, mens japanerne måtte nøjes med sølvmedaljer.

Mens Bet365 giver odds 4.00 på både USA og Tyskland som de nye verdensmestre, kan du få hele odds 9.00 hvis du tror Japan kan overraske igen og genvinde VM-titlen i Canada.

Blandt de øvrige favoritter finder vi Frankrig til odds 6.00 og Brasilien til odds 9.00.

Det er også værd at overveje værterne fra Canada, som ikke kun har fordel af hjemmebane i dette års slutrunde, men også stiller op med god selvtillid i sportstasken. Canada tog sig nemlig af bronzemedaljerne ved OL i 2012, hvor det blev til en sejr i kampen om tredjepladsen over Frankrig. Canada som de nye verdensmestre i kvindefodbold giver odds 12.00 hos Bet365.

 

Spil på VM for kvinder hos Bet365 >>

 

Hvem vinder VM i Canada?

* Odds på vinderne er fundet hos Bet365

USA: 4.00 Tyskland: 4.00 Frankrig: 6.00
Japan: 9.00 Brasilien: 9.00 Canada: 12.00
Sverige: 17.00 England: 21.00 Norge: 34.00
Australien: 51.00 Kina: 67.00 Spanien: 67.00
Holland: 81.00 Sydkorea: 81.00 Schweiz: 101
New Zealand: 151 Nigeria: 201 Mexico: 251
Columbia: 251 Elfenbenskysten: 501 Cameroun: 501
Ecuador: 501 Costa Rica: 1001 Thailand: 5001

 

 

USAs kvinder er favoritter

Selv om man med god grund kan overveje at smide en skilling efter Japan eller Canada til de flotte odds, som Bet365 tilbyder, bør man dog holde for øje, at USA ser rigtigt stærke ud i optakten til VM 2015 i nabolandet Canada.

I træningskampene op til verdensmesterskabet har USA været meget overbevisende, og har slået flere af de øvrige deltagere ved årets VM i testkampe. Interessen for USAs kvindelandshold er enorm i det store land mod vest, og de seneste fire testkampe er blevet spillet rundt omkring i USA, hvor op mod 35.000 tilskuere var på plads til at overvære de sidste træningskampe.

USA har også fået en særdeles fordelagtig gruppe-lodtrækning, hvor man skal møde Australien, Sverige og Nigeria. Ingen af de tre gruppemodstandere spås et stort VM af bookmakerne, og hvis man skal tro odds-sætterne venter der altså USA nem avancement til knockout-runderne. Med VM sølv i 2011 og OL guld i 2012 ligner USA naturligvis også en seriøs kandidat til VM-titlen i 2015, og Bet365 giver altså odds 4.00 på det udfald.

 

Det største VM for kvinder nogensinde

Optakten til dette års VM i kvindefodbold har været alt andet end udramatisk. Oven på en turbulent tid for verdensforbundet FIFA med anholdelser for korruption og et præsidentvalg, hvor Sepp Blatter først blev genvalgt for derefter at trække sig tre dage senere, har skabt store overskrifter om FIFA over hele kloden. Og kvinde VM i fodbold 2015 er da heller ikke helt uden kontrovers.

For første gang deltager hele 24 nationer i kvinde VM i fodbold, hvilket selvfølgelig er med til at gøre festlighederne mere interessante. Til gengæld bliver dette verdensmesterskab udelukkende afviklet på kunstgræsbaner, hvilket har skabt stor frustration hos de kvindelige fodboldspillere, som i lang tid op til slutrunden truede med at sagsøge FIFA, da man følte sig kønsdiskriminerede og at FIFA brugte dem som forsøgsdyr.

Det er ikke en uberettiget kritik, for hvis VM for mænd udelukkende skulle afvikles på kunstgræs, ville det nok også have kastet en kritisk bemærkning eller to af sig i medierne.

Søgsmålet blev dog sidenhen droppet, og de fleste nationer har da også trænet – og spillet – på kunstgræs som forberedelse op til VM i Canada.

Vi ser frem til et spændende VM i Canada, hvor der selvfølgelig kan spilles på samtlige kampe hos Bet365.

 

Spil på VM-kampene hos Bet365 >>

 

Kvinde_VM_i_fodbold_Canada