260x154_bet365Tirsdag d. 31. marts 2015 kl. 20:45 mødes Holland og Spanien i en venskabskamp på hollandsk grund.

Så er der lagt op til revanche, når Spanien i aften gæster Holland i en venskabskamp, der spilles i Holland. De to nationer mødtes sidst, da der blev spillet VM 2014 i Brasilien, og her endte det noget overraskende med en 5-1 sejr til Holland. Det var åbningskampen ved VM, og det resulterede i, at Spanien sidenhen blev sendt ud af VM allerede i gruppespillet.

 

Odds på Holland vs Spanien her —>

Nu står de to nationer så overfor hinanden igen, og selvom det blot er en hyggelig venskabskamp, så er der ikke meget venskabs over dette opgør. Det forventes at blive en hæsblæsende kamp med masser af underholdning, hvor Spanien skal forsøge at få revanche for det krampagtige nederlag under VM slutrunden, mens Holland er ved at spille et nyere landshold sammen.

Selvom Holland vandt det seneste opgør med 5-1, vurderer bookmakerne, at Spanien skal være favoritter til at vinde. Lige nu giver det pengene 2.37 gange igen, hvis Spanien vinder over Holland, mens du kan få odds 3.25 gange indsatsen igen på Holland til at vinde over Spanien. Tror du kampen ender uafgjort, kan du lige nu få odds 3.40 gange igen.

 

Scorer Alvaro Morata?

Det spanske landshold er langsomt ved at blive tyndet ud for mange af de store profiler, man kan huske for mange år tilbage. Deres spids angriber er i øjeblikket Juventus angriberen, Alvaro Morata, der tidligere har spillet i Real Madrid. Hvis du tror, at han kan finde vej til nettet, giver det lige nu odds 2.87 gange igen, mens du får odds 6.50 gange igen, hvis han scorer kampens første mål.

 

Finder Klaas Jan Huntelaar vej til nettet?

Den hollandske angriber Klaas Jan Huntelaar har efterhånden været på det hollandske landshold i mange år, og han er altid garant for at score mål. Hvis du tror, at det lykkes Schalke 04 angriberen at score mod Spanien, giver det lige nu 3.25 gange igen, mens du kan få odds 7.50 gange igen, hvis han scorer kampens første mål.