260x154_bet365Torsdag d. 26. marts 2015 kl. 21:00 mødes Frankrig og Brasilien i en venskabskamp der spilles på fransk grund.

Frankrig er værter ved EM slutrunden 2016 i Frankrig, og derfor spiller de ikke kvalifikationskampe til turneringen, da de allerede er kvalificeret. Det betyder dog ikke, at spillerne bare holder pause og står på Stand-by, de holder sig stadig i form med træningskampe mod stærke modstandere, når de andre hold forsøger sig at kvalificere sig til EM.

 

Odds på Frankrig vs Brasilien her —>

Torsdag aften får franskmændene besøg af ingen ringere end Brasilien, og der er altså langt op til et brag af en kamp, når stjerner som, Pogba og Benzema møder spillere som Thiago Silva og Neymar.

Godt nok er det Frankrig, der er på hjemmebane, men bookmakerne vurderer alligevel kampen til at blive meget lige. Lige nu får du odds 2.55 gange igen, hvis Frankrig vinder over Brasilien, mens du kan få odds 2.80 gange igen, hvis det bliver til en brasiliansk sejr. Tror du i stedet på et uafgjort resultat, så giver det lige nu pengene 3.20 gange igen.

 

Bliver der scoret mange mål i kampen?

Når de to hold mødes torsdag aften, er det med masser af spændende offensive kvaliteter fra begge mandskaber. Derfor er der lagt op til et brag af en kamp med masser af mål, men bookmakerne ser det alligevel ikke helt sådan.

Lige nu giver det nemlig hele 2.10 gange pengene igen, hvis der bliver scoret over 2.5 mål i kampen, mens du får odds 1.70 gange igen, hvis der bliver scoret to mål eller derunder. De er meget i tvivl om begge hold kommer til at score i kampen, og derfor kan du lige nu få odds 1.83 på, at det kun er et af holdene der scorer, og du kan få det samme odds på, at begge hold scorer.