“At spille i kvartfinalen i en turnering så stor som denne er en belønning for alle. Den eneste ting vi tænker på er vores drømme og ambitioner. Der er ikke andet at tage med til denne kamp”

Sådan siger Porto-træner Julen Lopetegui forud for aftenens brag i Portugal mod det tyske fodboldflagskib fra Bayern München.

Bet365 tilbyder odds 1.83 på Bayern München i aftenens kamp, men de regerende tyske mestre har iflg. de seneste meldinger store problemer med at stille i stærkeste opstilling da Franck Ribery har ankelproblemer og Bastian Schweinsteiger er dømt ude med influenza. Derudover er David Alaba, Medhi Benatia, Javi Martinez og Arjen Robben også dømt ude af aftenens opgør, hvor Bayern forsøger at fortsætte en stime på 11 kampe uden nederlag i Portugal.

Der er odds 4.75 at hente på Porto-sejren, hvis du tror Porto kan besejre det skadesplagede München mandskab i aften, mens der gives odds 3.75 på uafgjort.

 

 

bet365 Oddspåkampenhos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Porto-topscorer er tvivlsom

Alle bookmakere har et godt øje til Bayern München i aftenens kamp, men kraftigt amputeret af skader skal det blive spændende at se, om Bayern nu også kan leve op til favoritrollen. I Porto lejren glæder man sig ikke just over, at topscorer Jackson Martinez er tvivlsom til aftenens kamp, mens også Tello og Marcano er ude med henholdsvis en skade og karantæne.

Porto går dog ind til aftenens opgør som ubesejrede i årets turnering. 8 kampe har Porto spillet i årets Champions League, og her er det blevet til 5 sejre og 3 uafgjorte. Derudover er det værd at bemærke, at de skadesplagede tyskere har været mere medgørlige på det seneste (grundet de mange skader), og har for nyligt tabt til Mönchengladbach hjemme i Tyskland, ligesom det også kun blev til yderst knebne sejre over Dortmund og Leverkusen.

Porto avancerede til kvartfinalen ved at spille 1-1 ude mod Basel og derefter gøre arbejdet færdigt på hjemmebanen med en solid og stensikker 4-0 sejr. På samme måde gik Bayern videre fra deres 1/8-finale mod Shaktar Donetsk efter 0-0 ude og en hæsblæsende 7-0 målfest på hjemmebanen i München i returkampen.

Aftenens kamp er en gentagelse af finalen i 1987, hvor Porto slog netop Bayern München i Mesterholdenes turnering, og kampen kan ses på TV3 Sport fra kl. 20:45.