Odds på European Super League

Søndag den 19. april kom den enorme nyhed om, at en række af Europas største klubber agter at skabe deres egen turnering. Vi tager et kig på den nye turnering samt odds European Super League.

 

Odds på Super League hos Betfair

 

Odds på European Super League

Med annonceringen af European Super League er der ikke overraskende mange spørgsmål som presser sig på. Det helt store er naturligvis, hvad der kommer til at ske med de klubber, som har tilmeldt sig.

Ligaen består i skrivende stund af 12 hold fra England, Italien og Spanien men flere ventes at slutte sig til. De 12 er Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United. Tottenham, Inter, Juventus, AC Milan, Atlético Madrid, Barcelona og Real Madrid. Tyske og franske hold er af forskellige årsager i skrivende stund ikke en del af projektet.

 

Odds på European Super Leagues start

Nu spørger mange naturligvis sig selv om, hvornår denne Super League skal sparkes i gang. Her har den store bookmaker Betfair sat European Super League odds på dens engelske klubber.

Først og fremmest er der Super League odds på, hvornår de engelske klubber kommer i kamp i Super League. Her har Betfair valgt 2025, som skilleåret.

I skrivende stund hælder Betfair til, at de engelske hold ikke vil have været i kamp inden 2025. Årsagen er naturligvis, at UEFA og de utilfredse klubber skal muligvis kan nå at finde en form for kompromis.

Man skal være opmærksom på, at dette væddemål udelukkende omhandler turneringens engelske klubber. Skulle kampe blive gennemført inden da med hold fra andre nationer, vil det ikke være gældende i forhold til dette Super League odds.

 

Odds på Super Leagues start hos Betfair

 

European Super League odds – Hvad med Champions League?

Hvis man synes, at 2025 ligger lige lovligt langt ude i fremtiden, så fortvivl ej. Der er nemlig også spil omhandlende allerede næste sæson.

Blandt disse er spillet på, hvad der kommer til at ske med de hold, som har grundlagt Super League. UEFAs præsident Aleksander Ceferin har allerede truet de 12 klubber og deres spillere med sanktioner, hvis de gennemfører deres projekt.

Her kan det blandt andet komme på tale, at holdene så tidligt som indeværende sæson udelukkes fra Champions League. Her er der odds på, om hvorvidt begge Manchester klubber kommer i kamp i Champions League i 2021/22-sæsonen.

Ser man på dette Super League odds, så giver Betfair odds 3,6 på, at der ikke kommer til at ske. Den hårde tone, som UEFA har lagt for dagen taget i betragtning synes vi faktisk, at det er et ganske flot odds.

 

Odds på Super League konsekvenser for Premier League

Dernæst har man også mulighed for at oddse på, hvorvidt de seks engelske klubber kommer i aktion i næste sæsons Premier League.

Her er oddset vel at mærke lidt højere end det var for Manchester-klubbernes perspektiver i Champions League. En del af forklaringen på dette højere odds er, at det alt andet lige kan blive sværere for Premier League at udelukkede holdene end for UEFA.

Samtidig har holdene ikke utrygt noget ønske om at forlade deres respektive nationale liger. Det største spørgsmål er dog, om Premier League  og FA kan acceptere dette vilde projekt.

Hvis de seks klubber, som gennem flere år har gået under betegnelsen the Big Six smides ud, efterlader de naturligvis et mildt sagt enormt hul. Der vil dog naturligvis være andre store klubber, som er klar til at fylde dette ud.

Her tænkes på traditionsrige hold som Aston Villa, Everton, Leeds United, Leicester og West Ham. Hos Betfair kan man allerede spille på, hvorvidt enten Everton, Leicester, Leeds eller West Ham ender med at vinde næste års Premier League.

Leicester tilbragt det meste af denne sæson i top fire og ligner dermed naturligvis en oplagt mesterskabskandidat, hvis the Big Six tager deres gode tøj og går.

Everton er dog også en klub på vej frem med Carlo Ancelotti i spidsen og et nyt stadion under opsejling. West Ham har naturligvis allerede et stort moderne stadion midt i London og dermed infrastrukturen til at byde sig til i en eventuel mesterskabskamp i denne amputerede Premier League. Derudover har Leeds også vist i denne sæson, at de bestemt ikke må undervurderes.

 

Odds på European Super League hos Betfair