Esbjerg har fyret cheftræner Niels Frederiksen og alle bookmakere spekulerer nu i, hvem der skal overtage trænersædet hos Esbjerg.

Danske Spil er klar med odds på Esbjergs næste træner, men hvem tror du sidder i trænerstolen hos Esbjerg d. 1. september 2015?

 

Hvem er træner i Esbjerg d. 1. september 2015?

ny_esbjerg_traener_odds

Disse odds er senest opdateret d. 11/8 kl. 14:51.

Besøg Danske Spil for at se de nyeste odds og kandidater til trænerjobbet hos Esbjerg.

Odds her hos Danske Spil >>

 

Danske Spil: Tæt parløb om kommende Esbjerg-træner

Niels Frederiksen er fortid som cheftræner for Esbjerg efter en elendig sæsonstart, som kulminerede med søndagens 0-4 nederlag til lokalrivalerne fra SønderjyskE.

Superliga-sæsonen er blot fire spillerunder gammel, men allerede nu er den første trænerfyring en realitet. Esbjerg er således på jagt efter en afløser til Niels Frederiksen, og spørger man Danske Spil kan afløseren på cheftræner-posten meget vel blive et kendt træneransigt fra Superligaen.

– Peter Sørensen og Ove Pedersen er vores delte favoritter til at overtage jobbet som cheftræner i det vestjyske, siger Azad Corlu oddssætter hos Danske Spil.

– Ove Pedersen har en fortid i klubben og er uofficiel mester i at overleve med bundklubber, hvilket vi senest så med OB.
– Peter Sørensen er ledig på markedet og virker også som en oplagt kandidat for en klub som Esbjerg. Han havde en fornuftig tid i AGF og vil stå med lignende trup og muligheder i Esbjerg, fortæller Azad Corlu.

De to trænere er delte favoritter i odds 2,75, mens outsider til jobbet er Færøernes nuværende landstræner.

– Vores outsider til jobbet er Lars Olsen. Han har et godt navn i Danmark, har tidligere ført Randers til flotte resultater og luftet tanken om at komme tilbage til Danmark for at træne, siger Azad Corlu.

Lars Olsen 6-dobler dit indskud på Oddset, mens Kasper Hjulmand vil være en stor overraskelse i odds 50,00.