Indlæser...

Med kun halvanden uge til kick off ved EM 2016, er det på tide at få finpudset den sidste kampform for de forskellige landshold, som skal deltage ved slutrunden i Frankrig. Det indebærer en lang række af venskabskampe i disse dage, og du kan se odds på dem alle i vores oversigt over odds på kommende kampe.

Den velnok mest spændende af dem alle spilles i morgen, torsdag d. 2. juni,  på Wembley i London, hvor der står England vs Portugal på programmet. Her er begge nationer nemlig klar til EM, og får nu muligheden for at prøve kræfter med hinanden inden det for alvor går løs i Frankrig fra d. 10. juni.

Det er efterhånden sjældent at disse venskabskampe vises på dansk TV, men England vs Portugal er i den grad et interessant opgør, selv om der umiddelbart ikke er det store på spil, og derfor vises dette brag da også på 6’eren med kick off kl. 20.45. Har du ikke 6’eren i dit udvalg af TV-kanaler, kan du også livestreame England vs Portugal hos bookmakeren bet365, når du er logget ind.

bet365 er klar med odds på England vs Portugal, og her har bookmakeren mere fidus til Rooney og Co. end Ronaldo og Co. England er således favoritter til odds 2.00, mens der er et flot odds 4.20 på Portugal. Uafgjort er bestemt en mulighed i dette opgør, og tror man på dét udfald, kan man spille X’et til odds 3.25.

Du kan spille på kampen hos bet365, hvor der er et hav af odds-markeder på kampen, og herunder kan du se flere udvalgte odds på England vs Portugal.

Spil på England vs Portugal hos bet365.dk >>

Indlæser...

 

Livestream England vs Portugal

livestream_england_vs_portugal

England vs Portugal vises på dansk TV på 6’eren, men det er en kanal som mange danskere ikke har adgang til, og derfor er det jo ekstra rart, at kampen livestreames gratis hos bet365. Her vil du kunne se kampen med engelsk kommentator, og i et rigtig stabilt livestream i  høj kvalitet.

Hvis du er typen der af og til livestreamer sport på nettet, vil vi på det kraftigste anbefale dig at tjekke bet365s livestreams ud, for her finder du tusindvis af sportsevents i Live Billeder-sektionen i løbet af året.

Læs også: Se hvordan du livestreamer hos bet365

 

bet365-580x330