Odds på Danmarks EM-trup

Vi begynder at nærme os den tid, hvor vi så småt kan begynde at danne os et billede af de forskellige trupper til EM. Det gælder naturligvis også Danmarks. Der er som altid mange spekulationer omkring, hvilke spillere får en EM-billet, og hvem der ender med at blive skuffede. Dette er selvfølgelig noget, som du kan oddse på. Danske Spil er altid blandt de bedste, når det gælder odds på danske begivenheder, og dette er naturligvis også tilfældet her. Der skal udtages 23 mand. Dermed kommer Åge Hareide på hårdt arbejde i de kommende måneder. Hvis man sidder og tror, at man lure, hvem der har gode chancer, så er der ganske pæne penge at hente. Der kommer ofte en eller to overraskelser i sådan en trup.

 

 

Spil på Danmarks EM-trup hos Danske Spil

Oddset -> Fodbold -> International -> EM 2020

 

 

Sådan oddser du på Danmarks EM-trup

Først og fremmest skal du naturligvis have en konto hos Danske Spil. Herefter vinder du Vinderspillet – Danmarks EM-trup. Her skal du lege landstræner og bestemme dig for, hvilken spiller du tror kommer med til EM. Det gælder naturligvis både om at stole på sin mavefornemmelse men også om at sætte sig ind i Åge Hareides tankegang.

Der er naturligvis flere ting, som du skal huske på, når du skal oddse på EM-truppen. Først og fremmest skal tjekke, om den pågældende spiller får spilletid hos sit klubhold. Det gør naturligvis ens chancer for at blive udtaget betydeligt ringere, hvis man ikke spiller fast for klubholdet. Dette gælder naturligvis også den anden vej. Hvis man tror, at en bestemt spiller virkelig rammer topformen her op til EM, så skal man naturligvis gå efter det. Dernæst skal man tænke over, hvor meget konkurrence, der er på specifikke pladser. Som alle andre hold er Danmark stærkere besat på nogle pladser end andre. Her en god indikator naturligvis, hvor mange landskampe de konkurrerende spillere hidtil har spillet.

Det er naturligvis mest fornuftigt at se bort fra folk som Christian Eriksen, Simon Kjær og Kasper Schmeichel, da der ikke er den store værdi i dem. Deres odds er af gode grunde meget lave. Man bør i stedet spekulere i de spillere, som ligger og kæmper om at komme med på de sidste mandater. Man kan naturligvis også tage en da helt store outsidere, hvis man tror, at den pågældende spiller få et fantastisk forår. Vi vil komme med vores forslag i de forskellige kæder. Det er naturligvis helt op til dig selv, hvad du sætter dine penge på. Der er dog ikke meget idé i at spille på Eriksen til odds 1,03, når der er tale om et spil, der ikke kan kombineres med andre odds.

Målmænd

Her er Kasper Schmeichel naturligvis selvskreven. Danske Spil giver også Frederik Rønnow og Jesper Hansen gode chancer for at komme med. Jonas Lössel største trussel mod deres plads. Frederik Rønnow har det problem, at han ikke er fast man i Eintracht Frankfurt. Jonas Lössel er til gengæld lige skiftet til Huddersfield i Championship, hvor han må ventes at være førstevalg. Dermed bør der var ganske gode chancer for, at han snupper Rønnows plads på bænken.

Forsvaret

Ved VM for to år siden udtog Hareide syv forsvarsspillere til sin trup. Man må formode, at det bliver nogenlunde samme antal igen til sommer. Spillere som Simon Kjær, Zanka, Jens Stryger Larsen, Andreas Christensen og Henrik Dalsgaard må naturligvis formodes at være sikre kort. Dermed mangler som minimum en venstreback og en centerback. Malmös Jonas Knudsen er umiddelbart bedste bud på venstreback. Peter Ankersen har også gode chancer.

Der er hård kamp om den formodede sidste plads i midterforsvaret. Folk som Joachim Andersen, Jannik Verstergaard, Andreas Bjelland og Erik Sviatchenko har alle gode muligheder. Det er en position, hvor Danmark er yderst godt besat, så det bliver et svært valg for Hareide. Andersen har dog siddet en del på bænken i Lyon gennem vinteren. Vestergaard og Bjelland spiller heller ikke hver gang. Det gør til gengæld Sviatchenko. Så er spørgsmålet, om det er nok til at give ham en EM-plads. Det vover vi pelsen og siger, at det er.

 

 

Spil på Danmarks EM-trup hos Danske Spil

Oddset -> Fodbold -> International -> EM 2020

 

 

Midtbanen

Her er det igen et par uundgålige i form af Christian Eriksen, Thomas Delaney, Lasse Schöne og Pierre-Emile Højbjerg må formodes at være med i truppen. Her må Hareide formodes at udtage seks spillere. Dermed må der formodes at være to pladser tilbage. Valencias Daniel Wass er et logisk bud på en af disse. Phillip Billing og Lerager er også blandt favoritterne til de sidste pladser. Billing har imponeret i Brentford, så han må formodes at stå godt. Kigger man længere nede på listen finder man Christian Nørgaard til lidt højere odds. Nørgaard er fast mand hos Brentford i Championship. Han var desuden med i truppen, da Danmark mødte Irland, så det er tydeligt, at Hareide stoler på Nørgaard. Derfor mener vi, at han er et spil hver, hvis man er på udkig efter en outsider.

Angrebet

Her skal der også udtages omkring seks spillere. De sikre må være Yussuf Poulsen, Andreas Cornelius, Kasper Dolberg, Martin Braithwaite og Robert Skov. Danske spil forventer, at Christian Gytkjær og Nicolai Jørgensen skal kæmpe om den formodede sidste plads i den danske offensiv. Der er dog flere om buddet. Det er næppe nogen nyhed for de fleste, at angrebet ikke er den del af banen, hvor Danmark har været bedste besat gennem de sidste par år. Derfor er der gode muligheder for en spiller, som rammer formen her i foråret. Det kunne eksempelvis være en spiller som Pione Sisto. Tilbage i maj sidste år sagde Hareide, at Siste havde spillet for lidt til at være i betragtning til landsholdet. Det kan ikke siges at være tilfældet ved indgangen til foråret. Gennem vinteren har Sisto spillet stort set samtlige minutter for sin klub, Celta Vigo. Hvis kan fortsætte denne tendens og samtidig præstere i testkampene, kan han blive svært at komme udenom.