Odds på Danmarks EM-trup

EM står for døren, og landstrænerne er i fuld gang med at udtage deres EM-trupper. Det gælder naturligvis også den danske landstræner Kasper Hjulmand. I den forbindelse finder man hos Danske Spil odds på Danmarks EM-trup.

 

Odds på Danmarks EM-trup hos Danske Spil

 

Sådan oddser du på Danmarks EM-trup

Der er som nævnt ikke længe til, at Kasper Hjulmand skal offentliggøre de 26 spillere, som skal repræsentere Danmark ved EM 2020. Hos Danske Spil finder man odds på, hvem der ender med at lande en af de eftertragtede pladser i Danmarks EM-trup. Vi har lavet en kort gennemgang af, hvordan du laver dit odds på den danske EM-trup.

  1. Du skal have en konto hos Danske Spil.
  2. Gå til Fodbold i menuen.
  3. Gå til International
  4. Vælg International EM 2020
  5. Scroll ned til Vinder-Danmark EM-trup 2020

Det er også muligt at finde odds på Danmarks EM-trup ved søge på det i søgefeltet. Her kan man naturligvis også søge på en specifik spiller, hvis man allerede har en i tankerne. Herefter vil man naturligvis blive ført videre til odds på Danmark EM-trup.

 

Odds på Danmarks EM-trup

Som med alt andet når det kommer til odds, er der en del ting, som man skal have med i overvejelserne, når det kommer til odds på Danmarks EM-trup. Som det første skal man naturligvis være bekendt med oddsene på de forskellige kandidater.

Danske Spil har valgt at sortere de mest åbenlyse kandidater fra. Der ville eksempelvis ikke have været meget værdi at hente i en spil på Christian Eriksen, Simon Kjær eller Kasper Schmeichel. Dermed er vi ikke nede i mikroskopisk lave odds. Der er naturligvis stadig spillere på Danske Spils liste, som synes mere eller mindre sikre.

Her tænker vi på folk som Andreas Skov Olsen, Christian Nørgaard, Mikkel Damsgaard, Robert Skov og Jens Jønsson. De ligger nemlig alle i skrivende stund på 1,25 eller derunder. Dermed er det altså ikke lige her, at der er den store værdi at hente i spil på disse.

Det er der derimod i odds på spillerne lige under dette felt. Her tænker vi på folk som Andreas Cornelius, Lasse Schöne, Philip Billing, Nicolai Boilesen og Marcus Ingvartsen. De er alle folk, som tidligere har været inde omkring landsholdet og sagtens kan komme i spil til EM.

Man kan naturligvis også se på spillere til endnu højere odds, når det gælder den danske EM-trup. Her vil det være spillere som Mathias Zanka Jørgensen, Pione Sisto, Lukas Lerager og Anders Christiansen.

Vi kommer her med vores forslag til odds på Danmarks EM-trup. Det vil være alt fra folk, som vi anser for at være næsten sikre til outsidere med gode muligheder.

 

Odds på Danmarks EM-trup hos Danske Spil

 

Nicolai Boilesen

FC Københavns Nicolai Boilesen er en af de spillere, som formentlig er på vippen i forhold til at komme til EM. Boilesen fik debut for ti år siden. Det til trods er det dog blot blevet til 18 landskampe.

Det er velkendt, at den 29-årige venstreback har været plaget af skader gennem karrieren. Nu har han dog heldigvis haft en af sine alt for sjældne skadesfrie sæsoner.

Det gav pote så sent som i marts, hvor Boilesen var udtaget til det danske landshold. Det var første gang siden efteråret 2018, at han var med. Denne gang spillede han hele kampen, da Moldova blev banket med 8-0. Derudover sad han på bænken mod Østrig.

Boilesen er en alsidig herre, som foruden den vante venstreback også kan spille i midterforsvaret. På venstreback har Danmark også Jens Stryger Larsen og Joakim Mæhle, som dog begge også kan spille højreback. Det kan måske skabe plads til Boilesen.

Odds på Nicolai Boilesen i Danmark EM-trup

 

Lasse Schöne

Lasse Schöne fik en yderst skidt start på sæsonen i italienske Genoa, da han missede hele første halvdel af denne på grund af sygdom. Derefter blev han lånt ud til hollandske Heerenveen.

Her har han formået at bide sig fast i startopstillingen. Schöne scorede tilmed også i sin debut mod AZ Alkmaar. Siden da spillede han samtlige kampe, indtil han fik rødt kort i næstsidste spillerunde mod FC Emmen.

Det som taler til Lasse Schönes fordel er, at han er en rutineret herre i landsholdssammenhæng. Her har den 34-årige midtbanespiller nemlig optrådt 51 gange. Hans seneste kamp var 8-0-kampen mod Moldova. Inden da havde han ikke været med på landsholdet i over et år. Det vidner naturligvis om, at skiftet tilbage til Holland har givet pote.

Han kan meget vel ende med at skulle konkurrere mod Bournemouths Philip Billing om en EM-plads. Ser man på odds på den danske EM-trup, så har Danske Spil også Schöne til favorit i den duel.

Odds på Lasse Schöne i Danmark EM-trup

 

Andreas Cornelius

Andreas Cornelius har ligesom det meste af Parma-holdet ikke haft sin bedste sæson. I skrivende stund er det blot blevet til ét mål i 28 kampe for den danske angriber.

Den 28-årige target man har scoret ni mål på 29 landskampe, hvilket er hæderligt. Hans sidste landskab ligger tilbage i juli 2020, hvor han var med mod Færøerne i en venskabskamp, hvor det også blev til en scoring.

Til trods at han som nævnt ikke har haft nogen drømmesæson, så består Cornelius’ muligheder i, at Danmark ikke er voldsomt godt besat, når det kommer til angribere. Med sin fysik kan han også byde ind med noget anderledes i forhold til konkurrenterne på posten, hvilket kan blive udslagsgivende.

Odds på Andreas Cornelius i Danmark EM-trup

 

Odds på Danmarks EM-trup hos Danske Spil