EM-semifinale: Odds på Danmark U21 vs Sverige U21

Danmark_vs_Sverige

Der var store forventninger til det danske U21 landshold forud for EM-slutrunden i Tjekkiet denne sommer, og heldigvis for Danmark har morgendagens stjerner formået at indfri forventningerne.

Efter en solid indsats med sejre over Tjekkiet og Serbien i gruppespillet, er Danmark nu klar til semifinalen mod vores arvefjender fra Sverige, lørdag kl. 21.00.

Danmark vs Sverige i en EM-semifinale er naturligvis altid et åbent opgør, men iflg. bookmakerne er Danmark svag favorit.

Odds på U21 EM hos Bet365, og få odds 2.10 på dansk sejr. Oddset på Sverige ligger lige nu på 3.50, mens der er 3.30 på uafgjort.

 

Kan Danmark slå Sverige i EM-gyser?

Med to sejre i gruppespillet på henholdsvis 2-1 mod Tjekkiet og 2-0 over Serbien lykkedes det Danmark at avancere til semifinalen som gruppevindere. Sverige udlignede først ganske kort før tid i deres opgør i sidste gruppekamp mod Portugal, og sikrede sig med det ene point plads i semifinalen. Det har dog været tæt i begge grupper, hvor stort set alle hold på sidste spilledag kunne snuppe førstepladsen i gruppen.

Den danske optur ved EM har fået hundredevis af danskere til at valfarte til Prag, hvor opbakningen til det danske hold har været fænomenal hele vejen gennem gruppespillet.

“Jeg er glad for, at du spørger til det, for jeg har haft lyst til at sige det længe: De danske fans, der er med, og som har været med fra første kamp, er helt fantastiske”, siger Pierre Emil-Højbjerg til DR og fortsætter:

“Og jeg tør godt sige, at de indtil videre har været de bedste i turneringen. Man har kunnet høre dem, også når det har været lidt svært. De var der også i går (efter kampen mod Serbien, red.), og vi fik lov til at løbe over til dem, da vi vandt. Det får man sgu smil på læben af.”

Der hersker uden tvivl en god stemning på tribunerne, men også i den danske EM-lejr, og måske kan man endda drage en lille parallel til de glade dage ved EM i Sverige i 1992, hvor en af Danmarks største styrker på holdet, netop var den gode holdånd.

Danmark har under alle omstændigheder en stærk trup med til dette U21 EM, og på papiret er truppen nok også marginalt bedre end den svenske, som dog har EMs måske farligste angriber med i form af John Guidetti. Sverige har stået meget defensivt i de fleste kampe, hvor Guidetti har luret på kontra, men har også været i stand til at spille fremad banen, når man har jagtet udligningen.

 

Semifinale nerver kan gøre det målfattigt

Vi forventer, at Danmark kommer til at være spilstyrende med overvægt i boldbesiddelse, og nøglen til succes for det danske hold, består helt sikkert i at holde særligt Guidetti i kort snor, når Sverige erobrer boldene. Det danske forsvars præstationer har svinget meget under dette EM, men generelt har det set fornuftigt ud og måske særligt i den seneste kamp mod Serbien, hvor det altså lykkedes at holde nullet. Også takket være fint spil mellem stængerne af Jakob Busk.

Det lugter lidt af et målfattigt opgør, hvor begge hold formentlig vil være forsigtige med at satse for meget fremad banen i starten. Bet365 giver odds 2.62 på 0-0 ved pausen.

I en knockout kamp som denne semifinale, kan det være en god idé at gardere sig, så man får forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence med i væddemålet, og derfor er det værd at holde for øje, at der er odds 1.66 på at Danmark kvalificerer sig til finalen.

God kamp og husk at den kan ses direkte på 3+ eller Viaplay kl. 21.00 lørdag d. 27.6.

 

Populære odds på Danmark U21 vs Sverige U21

Herunder kan du se nogle af de mest populære odds på Danmark vs Sverige hos Bet365.

 

Fuldtid (1X2)

Danmark U21: 2.10

Uafgjort: 3.30

Sverige U21: 3.50

 

Kvalificerer sig til finalen

Danmark: 1.66

Sverige: 2.10

 

Handicap odds

Danmark (-1): 3.60

Uafgjort (Sverige +1): 3.60

Sverige (+1): 1.75

 

Specials

Danmark vinder uden scoring fra modstander: 3.40

Sverige vinder uden scoring fra modstander: 5.40

Danmark vinder efter at have været bagud: 9.00

Danmark fører efter 10 minutter: 8.00

Danmark vinder en af halvlegene: 1.61

Danmark vinder begge halvlege: 7.00

 

Se odds på flere specials, Asian Handicap, målscorer, Specials, halvleg/fuldtid og alle de andre markeder på Danmark – Sverige hos Bet365.

Husk også, at hvis du er ny kunde, får du 1000 kr. i velkomstbonus.

 

Odds på Danmark U21 vs Sverige U21 >>

 

bet365-580x330