I aften bliver anden runde af dette års Champions League skudt i gang, og tirsdag d. 29. september 2015 byder på flere spændende opgør. De helt store klubber tørner dog endnu ikke sammen, men derfor er der nu flere spændende opgør på programmet.

På TV3+ klokken 20.45 kan du se opgøret mellem Barcelona og Bayer Leverkusen, hvor katalanerne skal forsøge at få sine første tre point i dette års gruppespil.

Med sig til kampen må Barcelona undvære Messi, der desværre pådrog sig en skade i seneste kamp. En skade der holder ham ude i op til 8 uger.

Det bliver derfor spændende at se hvad Barcelona kan uden den absolutte stjerne. Tidligere havde man blandt andet Pedro til at gå ind og dække de offensive pladser, men han spiller som bekendt i Chelsea.

Men selv om Messi er ude og Barcelona har haft en svingende start, er de alligevel store favoritter hos bookmakerne. Således får du blot odds 1.45 hos bet365 hvis Barcelona hiver sejren hjem. Tror du mere på at Bayer Leverkusen kan gøre det onde på udebane, kan du hente høje odds 7.50. En uafgjort står i odds 5.00 hos bet365.

Odds på kampen hos bet365 her ->

 

Odds på første målscorer

Med Messi ude, er der det lagt op til at Luis Suarez skal stå for at score målene hos Barcelona. Han viste god form i weekenden, hvor det blev til to mål. Bookmakeren bet365 tror da også på, at det netop er Luis Suarez der ender med at score kampens første mål. Han giver således pengene 4.00 gange igen, hvis han er første mand til at få bolden i mål.

Skulle Neymar score kampens første mål, kan du hente fine odds 4.75. Bedste bud på en målscorer hos Leverkusen er Stefan Kiessling der giver pengene 9.00 gange igen hvis han er første mand til at få bolden i kassen.

Er du på udkig efter et højere odds, så har du mulighed for at få imponerende odds  29.00 på Lars Bender. Et højt odds kan også hentes på den tidligere Manchester United og Real Madrid angriber Javier Hernandez. Han er om muligt en mand der ved hvor målet skal findes.

Hos bet365 finder du mere end 120 forskellige væddemål, lige som du kan livebette på kampen. Har du glemt dit NemId, har du mulighed for at oddse uden brug af Nemid på din mobil eller tablet.

Se flere odds hos bet365 her

 

Champions-League-cl