Caroline WozniackiSøndag d. 26. april 2015 mødes Caroline Wozniacki og Angelique Kerber i finalen ved WTA turneringen i Stuttgart. Den danske tennisstjerne skal forsøge at snuppe endnu en tennisturnering, og denne gang er det på grus OG indendørs.

I semifinalen vandt Caroline en overraskende sejr, og det har gjort Caroline til favorit før finalen. Således kan du få odds 1.81 på Unibet hvis Caroline ender med at vinde finalen. Skulle det ende med en tysk sejr, så kan du få odds 2.00 på at Angeligue Kerber vinder kampen.

Har du mere mod på at skyde efter et højere odds, så skal vi ud i at kigge på oddset for hvor mange sæt de to finalister ender med at spille. Tror du fx. at Caroline ender med at vinde 2-1 i sæt, så kan du hente flotte odds 4.50 hos Unibet. Tror du på en ren 2-0 sejr til danske Caroline, så kan du få 2.95.

Du kan naturligvis også vente med at bette på kampen til den går i gang. Unibet har et stort udvalg af live betting på kampen, og du kan blandt andet spille på hvem der vinder næste parti.  Er du ny kunde, så får du endda 100% op til 1.500 DKK i velkomstbonus. Du kan naturligvis oddse på mobil, pc og tablet. På mobil og tablet kan du endda gøre det uden at skulle have fat i dit NemID.

Sådan ser du kampen gratis på nettet

Har du en konto hos Unibet med minimum 1 krone på kontoen, så har du mulighed for at se WTA finalen gratis på Unibet.

For at se finalen gratis på nettet, skal du først og fremmest have en konto hos Unibet TV. Hvis du endnu ikke har sådan en, kan du oprette en helt kvit og frit. Når du har oprettet din konto, skal du lave en indbetaling, da det er nødvendigt at du har penge på kontoen, hvis du gerne vil se sport hos Unibet.

Du behøver dog ikke spille for dit indbetalte beløb, men de skal blot stå til rådighed på kontoen. Når du har penge på din konto, skal du blot gå ind på Unibet TV, hvor du kan finde kampen. Her vil der være et livestream tilgængeligt som du kan benytte dig af helt gratis.

Alt det kræver er altså en konto med minimum 1 krone på kontoen. Har du endnu ikke en konto, så er en godt tip at indsætte 101 kroner og trække de 100 ud. På den måde vil du for evig tid have gratis adgang til alt fra spansk fodbold til toptennis.

 

Se kampen gratis på Unibet TV her ->