Boxing_Day_julemaend

Boxing Day har – på trods af navnet – ikke nødvendigvis noget med boksning at gøre. I England tænker man først og fremmest på fodbold, rugby og hestevæddeløb, når man taler om Boxing Day.

Boxing Day er en helt særlig fodbolddag i kalenderen, fordi der på 2. juledag er fuld program i hele England, og der er noget ganske særligt over disse julekampe, blot to dage efter d. 24. december. Der synges “Jingle Bells” på tribunerne, og mange tilskuere dukker op med nissehuer og måske en god julebrandert indenfor vesten. Stemningen er helt unik på de engelske stadions på Boxing Day, og man kan fornemme stemningen helt ude i stuerne.

Lørdag d. 26. er der igen Boxing Day, hvor der igen i år er spændende kampe – og odds – på programmet.

 

Odds på Boxing Day hos Bet365 >>

 

Odds på Boxing Day-kampene

Se odds på Boxing Day-kampene herunder og spil på de kampe, du vil se i TV. Listen herunder er i kronologisk rækkefølge ift. spilletidspunkter, og alle odds er real time direkte fra Bet365.

Se hvem der viser Boxing Day-kampene i TV og se odds på dine favoritter.

 

Odds på Stoke vs Manchester United

TV: Kl. 13.45 på TV3+

Indlæser...

Boxing Day-kampene vises som sædvanligt på Viasat og 6’eren, og her starter den første kamp kl. 13.45, når Stoke tager imod kriseramte Manchester United. Louis van Gaal har kniven for struben i Manchester, så De Røde Djævle er pisket til tre point mod hjemmestærke Stoke. Man United er favorit netop nu til odds 2.40, mens der er flotte 3.30 at hente på Stoke.

 

Odds på Chelsea vs Watford

TV: kl. 16.00 på TV3 Sport 2

Indlæser...

Kl. 16.00 kan Viasat-kunderne glæde sig over valget mellem tre kampe. Den første – Chelsea vs Watford – på Stamford Brigde er selvfølgelig super-interessant, når vi skal se Chelsea efter Mourinho. Vender bøtten for alvor nu for Chelsea? Der er odds 1.50 på Chelsea, hvilket normalt er et super odds på de forsvarende mestre hjemme mod Watford. Tror du Chelseas krise fortsætter, kan du spille Watford til odds 7.50.

 

Odds på Tottenham vs Norwich

TV: kl. 16.00 på TV3 Sport 1

Indlæser...

Ligeledes kl. 16.00 er der også Tottenham vs Norwich på plakaten, og her er Christian Eriksen, Harry Kane og de andre Hotspurs storfavorit til odds 1.44. Norwich slog dog United på Old Trafford sidst, så odds 8.00 på Norwich kan friste.

 

Odds på Liverpool vs Leicester

TV: Kl. 16.00 på TV3+

Indlæser...

Hovedkampen kl. 16.00 er med TV-producernes øjne opgøret Liverpool vs Leicester. Topholdet fra Leicester, med Kasper Schmeichel mellem stængerne, skal en tur til Anfield i Liverpool, hvor førstepladsen skal forsvares.

En sejr til Premier Leagues tophold på Anfield vil give dig pengene 3.90 gange igen, mens Liverpool kun giver pengene 1.90 gange igen. Liverpool er ganske givet favoritter, men der er tale om et super odds på Premier Leagues nuværende førerhold, som ser ustoppelige ud i øjeblikket.

 

Odds på Newcastle vs Everton

TV: Kl. 18.30 på TV3+

Indlæser...

Kl. 18.30 fortsætter Boxing Day-festen i dit TV, når TV3+ viser opgøret Newcastle vs Everton. Her er The Toffees favoritter til at vinde, og der er odds 2.30 på 2-tallet. Kan Newcastle udnytte hjemmebanefordelen på St. James Park, kan du score dig odds 3.30 på The Toon Army.

 

Odds på Southampton vs Arsenal

TV: Kl. 20.45 på 6’eren

Indlæser...

Sidst, men bestemt ikke mindst, venter der os et spændende aftenopgør, hvor Arsenal – uanset resultatet af Liverpool vs Leicester tidligere på dagen – skal ud og jagte 3 point på udebane mod Southampton. Der er et fint odds 2.10 på Arsenal, men de skal nok få kamp til stregen af altid hjemmestærke Southampton. Hvis Leicester sætter point til mod Liverpool kl. 16, kan Arsenal overtage førstepladsen med en sejr her. Men kan Southampton stikke en kæp i dét (h)jul?

 

Boxing Day TV-programmet

Allerede fra klokken 13.45 er der gang i Boxing Day-løjerne på TV3+, når Stoke tager imod Manchester United på hjemmebane.

Kl. 16.00 kan du se Chelsea vs Watford og Tottenham vs Norwich på TV3 Sport-kanalerne, mens TV3+ viser hovedkampen Liverpool vs Leicester.

Topholdet Leicester – og målmand Kasper Schmeichel – er på alles læber i England i disse dage, fordi klubben som bekendt indtog førstepladsen i Premier League juleaften. Hvem havde set dén komme? Nu skal førstepladsen forsvares, og der venter et brag af en kamp på Anfield i Liverpool.

Når røgen har lagt sig på Anfield, er vi klar til mere bold på TV3+ kl. 18.30. Her er Newcastle vs Everton på plakaten, og Boxing Day-programmet rundes af med Southampton vs Arsenal kl. 20.45. Hvis Leicester sætter point til på Anfield tidligere på dagen, kan Arsenal overtage førstepladsen i Premier League med en sejr her. Får Premier League et nyt førerhold på Boxing Day?

 

Odds på Boxing Day hos Bet365 >>

 

bet365-580x330