Indlæser...

Heldigvis var der tale om falsk alarm, da en kæmpe skandale rullede sig ud i weekenden i engelsk fodbold. Et privat sikkerhedsfirma havde tilsyneladende glemt at fjerne en bombeattrap på Old Trafford efter en terrorøvelse, hvilket resulterede i, at kampen mellem Manchester United og Bournemouth blev aflyst kort før kick off, da den mistænkelige genstand blev fundet på et tilskuertoilet.

En skandale af enorme proportioner, og dermed får en i forvejen bemærkelsesværdig Premier League-sæson nu et besynderligt punktum, når Manchester United og Bournemouth med forsinkelse runder sæsonen af tirsdag aften på Old Trafford.

United går indtil opgøret med viden om, at det skal blive til mindst ét point her, hvis man vil være “bombesikre” på en plads i Europa League i næste sæson, for Southampton udnyttede sidste spillerunde til at overhale United i tabellen. Mens ét point er nok til at sende United i Europa League, kan United også stadig kvalificere sig til Champions League på bekostning af Manchester City, men det vil dog kræve en sejr på mindst 19 overskydende mål mod Bournemouth, så den mulighed tillader vi os at begrave her og nu.

Skulle det fejle for United at slå Bournemouth, og dermed sikre sig en plads i Europa League, kan man glæde sig over, at man får endnu en chance på lørdag i FA Cup finalen mod Crystal Palace på Wembley.

United er selvfølgelig store favoritter til at slå Bournemouth i sæsonens sidste Premier League kamp, og hos bet365 er der således odds 1.73 på en sejr til United.

Til gengæld er der et flot odds 5.00 på Bournemouth, som med en sejr kan stige fra 16. pladsen til 14. pladsen. Om dét er motivation nok for Bournemouth, eller om oprykkerne er gået på sommerferie efter at have sikret endnu en sæson i den bedste række, må tiden vise. Uafgjort kan i øvrigt spilles til odds 4.10.

Se flere odds på Man Utd vs Bournemouth >>

 

Indlæser...

 

bet365-580x330