Odds på Bendtners næste klub – FCK er favorit

I hvilken klub vil Nicklas Bendtner fortsætte karrieren?

FC København                5.00

Watford                          8.00

Bournemouth                 8.00

Newcastle                      12.00

Sunderland                    12.00

Hull                               12.00

Aston Villa                     12.00

Leicester                       15.00

Lille                              15.00

Norwich                        19.50

 

Odds på Bendtners næste klub på NordicBet her ->

 

 

Skal Lord Bendtner hjem til København?

Efter det mislykkede ophold i Wolfsburg er Nicklas Bendtner nu tættere end nogensinde på Superligaen, vurderer bookmakeren NordicBet, der har FC København som favorit til at skrive kontrakt med landsholdsprofilen.

Nicklas Bendtner forsøgte at få karrieren på ret køl med skiftet til Wolfsburg sidste sommer, men det er mildest talt ikke gået helt efter planen. Landsholdsangriberen, der efterhånden er lige så kendt for sine eskapader uden for banen, har kun været i startopstillingen fem gange i Bundesligaen og blot scoret et enkelt mål. Det ligner et snarligt exit for Bendtner, som ifølge bookmakeren NordicBet meget vel kan være på vej hjem til Superligaen. Angriberen har flere gange været sat i forbindelse med FC København, og det er da også den mest sandsynlige destination, vurderer NordicBet.

“Hidtil har Nicklas Bendtner været meget fokuseret på økonomien, hvilket har udelukket danske klubber. Men det er nødvendigt for ham at sætte ambitionsniveauet ned, hvis han igen skal spille kontinuerligt og have karrieren tilbage på ret køl. Når vi tror mest på FC København, hænger det sammen med, at han tidligere har spillet der og kender klubben. Derudover har han aldrig lagt skjul på, at han en dag gerne vil tilbage,” siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der også vurderer, at kæresten Julie Zangenberg kan spille en rolle for valget af arbejdsgiver.

“Det vigtigste for Bendtner lige nu er selvfølgelig, at han i FC København vil kunne være fast mand og stjernespiller i klubben. Hjemme i hovedstaden vil han kunne kickstarte karrieren, men samtidig får han også mulighed for at være tættere på kæresten og familien. Prioriterer han de ting denne gang, så bør København lokke frem for endnu et udlandseventyr,” lyder det fra Tonni Munk Jensen.

De næste klubber på NordicBets liste er engelske bundklubber samt tyske og franske midterklubber.