ArsenalvsManUnited

Søndag d. 4. oktober er der guf for Premier League fans, for her står den nemlig på topopgør mellem Arsenal og Manchester United på Emirates i London.

Du kan få op til 250 kr. risikofrit liveodds-væddemål på kampen, uanset hvem du holder med.

Læs mere om tilbuddet om et 250 kr. risikofrit live-bet herunder eller hos Bet365, hvor du også kan se flere odds på Arsenal vs Man United.

Odds på Arsenal vs Man United >>

 

Få 250 kr. risikofrit live-bet

Hvis du spiller ét før-kampvæddemål på Arsenal vs Manchester United får du et risikofrit live-bet til samme indsats (op til 250 kr.) under kampen.

Sådan gør du:

  • Før kampen:
    Placer et væddemål på Arsenal vs. Man United på op til 250 kr.
  • Under kampen:
    Placer endnu et væddemål med samme indsats som dit før-kampvæddemål på kampen
  • Efter kampen:
    Taber du på dit kvalificerende live-bet får du pengene (op til 250 kr.) retur.

 

Du kan frit vælge hvad du vil spille på før kampen, og når kampen er startet placerer du et liveodds-væddemål (live-bet) på kampen med samme indsats som dit før-kampvæddemål. Med flere end 70 odds-markeder på Arsenal vs Manchester United er der mange muligheder at vælge imellem, når du skal spille både før- og under kampen.

Taber du på dit første liveodds-væddemål refunderes pengene indenfor 2 timer efter kampens afslutning.

Du skal huske at dine væddemål ikke kvalificerer sig til dette tilbud, hvis du lukker væddemålet – helt eller delvist – med “Luk væddemål-funktionen” før kampen er slut. Regler og vilkår gælder som altid, men det er værd at bemærke, at din refunderede indsats i dette tilbud ikke er underlagt nogle bonus-gennemspilskrav.

Få 250 kr. risikofrit live-bet >>

 

Odds på Arsenal vs Man United

Indlæser...

Det er Premier Leagues førerhold som kommer på besøg i den engelske hovedstad, hvor hjemmeholdet i øjeblikket indtager fjerdepladsen i ligaen. Blot tre point skiller de hold ad i stillingen, hvor Man United efter 7 kampe har hentet 16 point, mens Arsenal har fået 13 point i holdets syv optrædener i Premier League 2015/16-sæsonen.

Hos Bet365 er Arsenal favoritter til odds 2.00, mens der er odds 3.80 på Man United. Uafgjort giver pengene 3.80 igen, og kampen kan da også svinge alle veje.

Man United har vist storform på det seneste og kommer til London med fire sejre i streg, mens Arsenal skal forsøge at revancere et uheldigt nederlag til græske Olympiakos i midtugens Champions League.

I Premier League vandt Arsenal sidst med 5-2 ude over formstærke Leicester, og her scorede bl.a. Alexis Sanchez et hattrick, men bliver det Sanchez, Giroud, Martial, Rooney eller en helt anden som stjæler billedet på søndag?

Herunder kan du se nogle af de mest populære markeder og odds på Arsenal vs Manchester United, og besøg Bet365 for det komplette overblik over alle odds på den store kamp.

Indlæser...

 

bet365-580x330