Indlæser...

Alvoren står skrevet på væggen hos Brøndby forud for torsdagens vigtige Europa League-kvalifikationskamp mod cypriotiske Omonia Nicosia.

Det første opgør på Brøndby Stadion sluttede 0-0, og Brøndby skal derfor vinde på Cypern, hvis drømmen om at nå Europa Leagues gruppespil i år skal realiseres.

Oven på Brøndbys katastrofale sæsonstart i Superligaen, hvor Vestegnens stolthed i øjeblikket frister en tilværelse som bundprop, krydret med tvivlsomme præstationer i Europa League, er sædet for alvor begyndt at brænde under cheftræner Thomas Frank. Det er altså ikke alene Brøndbys deltagelse i Europa i år som er på spil, men også potentielt Thomas Franks job.

Bet365 giver flotte odds 4.00 på Brøndby-sejren, mens der er odds 1.90 på Omonia. Uafgjort giver pengene 3.50 gange igen.

 

bet365 Fådehøjesteoddshos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Brøndby pisket til sejr i svær udekamp

Brøndby havde uden tvivl håbet på, at kunne drage til Cypern til dette returopgør med en komfortabel sejr fra første kamp i bagagen. Men i en helt åben og lige forestilling på Brøndby Stadion sluttede det målløst, og Brøndby skal derfor score i den svære udekamp.

I det første opgør havde Brøndby i alt seks afslutninger mod mål, mens Omonia blev noteret for fem. Omonia havde også et spinkelt overtag i boldbesiddelse (52/48), og så generelt farligere ud på bolden end Brøndby i store dele af kampen.

Kigger man på Superliga-kampene Brøndby har spillet indtil videre i denne sæson, tegner der sig et billede af et BIF-mandskab, som har svært ved at tilspille sig chancer, og det blev senest bekræftet i Brøndbys skamfulde 0-2 nederlag til Hobro på eget græs i søndags.

Omonia Nicosia må forventes at lægge endnu mere på deres spil foran egne fans, og det kan blive en hård kamp for Brøndbys defensiv at holde cyprioterne fra fadet. Heldigvis er Omonia i den mindre gunstige situation, at den hjemlige liga endnu ikke er startet på Cypern, og man mangler måske lige at få pudset den sidste kampform af for at præstere på topniveau.

Thomas Franks spillere har derimod haft masser af græstid på topniveau, og selv om det ikke er gået helt som håbet indtil videre, har man på fornemmelsen at det snart må vende for Brøndby. Får Thomas Frank styr på sine Brøndby-tropper til torsdagens enormt vigtige udekamp mod Cyperns mest vindende klub gennem tiderne?

Bet365 tilbyder odds 4.00 på Brøndby, mens der er 1.90 på hjemmeholdet.

Herunder kan du se udvalgte odds på Omonia vs Brøndby torsdag d. 6. august, 2015.

Indlæser...

 

bet365-580x330