Odds og Spilforslag til det svenske Riksdagsvalg den 11. september

Spilforslag: Socialdemokraterne Under 29,5% af stemmerne

Odds: 1,85

Spilstop: 11. september kl. 12:00

Bookmaker: Nordicbet

Nordicbet banner

Spillet findes under Politik og Finans – Sverige -Vinderspil- Næste Valg i Sverige-% af stemmerne: Socialdemokraterne

Der er hård kamp om de svenske vælgere her i slutspurten op til den store valgaften søndag den 11. september.

Der er også rigtig mange odds hos på parlamentsvalget i 2022, så der er nok at vælge imellem – f.eks. hvem der bliver statsminister, eller hvilke partier der danner regering. Vi har her valgt at fokusere på Socialdemokraterna: Under 29,5 procent af stemmerne.

S-vælger flygter til Islamkritisk parti

Hvis vi ser på den seneste meningsmåling i august, endte Socialdemokraterne med 28,24 %, hvilket er et fald på lidt over 2 % i forhold til meningsmålingen i juni. I marts havde partiet sin højeste rating siden valget i 2018 med 32,12 %.

Efter Stefan Löfvens afgang kom Magdalena Andersson med en ny tone om, at “vi kan gøre det bedre i Sverige”, men tror folk virkelig på dette, efter at partiet har været ved magten i 8 år?

Det ser ud til, at mange tidligere socialister flygter og ikke mindst til Sverigedemokraterna med den højrepopulistiske Jimmie Åkesson, der til dette valg er blevet et mere accepteret og etableret parti. Mange der før var tilbageholdende med SD ved valget i 2018, er nok blevet mere overbeviste efter den udvikling, vi har set.

Det er ikke nyt, at Socialdemokraterne står stærkt i områder med mange indvandrere, men spørgsmålet er, om det er nok til at nå op på 29,5%. Ved sidste valg endte de kun på 28,26%, og det vil være imponerende at slå dette resultat denne gang.

Energikrise og svage præstationer i debatter kan blive afgørende

Den nuværende energikrise må siges at være den sidste dråbe for mange, og efter at flere elselskaber ser muligheden for at opsige bundne kontrakter med kunderne gennem “force majeure” (frigørelse fra kontrakter på grund af naturkatastrofer m.v.), hvor Magdalena Andersson sagde, at “svenskerne selv burde have taget ansvaret for el-krisen ved at binde kontrakterne”, er ikke blevet taget godt imod, og det sidder fast i svenskerne.

Hvis vi kigger på Instagram og partiledernes udvikling, har Magdalena Andersson den svageste udvikling af følgere blandt dem alle i sidste måned. Sociale medier bør ikke undervurderes som et måleværktøj i dagens samfund, og vi kan også se på Twitter og Facebook, hvor stærkt højrefløjsblokken er på vej frem (inklusive SD).

Virkelig blege optrædener i debatter og ikke mindst i SVT’s høring i slutningen af Maggan, mens Strandhäll skyder svage tweets ud på samlebånd om natten styrker nok ikke direkte partiets troværdighed.

Kilde

Betting.se