Odds og spilforslag: Malmö – Hammarby

Spiltip på Malmö – Hammarby

Allsvenskan

Kamp: Malmö – Hammarby

Spilforslag: Over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,87

Spilstop: 1. oktober kl. 15:00

Bookmaker: Betfair

Spilforslag til dagens kamp

Landsholdspausen er forbi og bolden ruller igen i Allsvenskan med dette brag mellem Åge Hareides Malmö (nr.4) mod Martí Cifuentes´ Hammarby (nr.3). Vi kan få masser af underholdning og mål, da begge hold skal frem og jagte sejren.

Der er kun 7 spillerunder tilbage før medaljerne skal uddeles, og nu er der ikke længere plads til at smide point, hvis man vil være med i guldkampen.

Malmö FF er otte point efter Djurgården, der topper ligaen. Hammarby er lidt bedre stillet med seks point op. Men det betyder, at et uafgjort resultat ikke vil være til den store hjælp.

Samtidig er den offensive kvalitet ganske fornuftig i både Malmø og Hammarby, mens vi også har set defensiven vakle noget til sidst. Hammarby har spillet 14 af deres 23 Allsvenskan-kampe over 2,5 mål, mens Malmö har spillet 12 af 23 kampe over 2,5 mål.

Danskerklubben Malmö har lukket hele 9 mål ind i de sidste fem kampe, men har alligevel scoret 8 mål fremadrettet. Hammarby har til gengæld lukket 8 mål ind og scoret 9 forwards (pokalkampen ikke medregnet).

Hammarby har skabt mange gode målchancer, men uden at få boldene i netmaskerne, og det er netop denne ineffektivitet, der kan koste holdet guldet og måske endda en europæisk plads i år. Vi så bl.a., da angriberen Veton Besara (4 mål i 8 kampe) brændte et helt åbent mål i tillægstiden sidste gang mod Häcken, og det er blot ét af flere eksempler på store chancer, som skal udnyttes bedre.

Men svær kamp for Hammarby. Det er ikke let at snuppe 3 point i Malmø, hvor Hareide har overtaget trænersædet.

Malmö er da også favoritter, men vi kan se frem til en åben kamp og satser på Over 2,5 mål i kampen til odds 1,87 hos Betfair Sportsbook.

FORVENTEDE STARTOPSTILLINGER
MALMÖ FF
Dahlin – Ceesay – Nielsen – Hadzikadunic – Olsson – Lewicki – Christiansen – Zeidan – Rieks – Berget – Thelin.

HAMMARBY
Blazevic – Sandberg – Fenger – Kurtulus – Jeahze – Besara – Andersen – Bojanic – Ludwigson – Berisha – Saidi.