Champions-League-cl

Indlæser...

Ondag aften kl. 20.45 sparkes der gang i Champions League-braget Manchester United vs PSV Eindhoven i Gruppe B. Spændingen er intakt i gruppen efter de første fire spillerunder, hvor Manchester United fører gruppen med 7 point, mens PSV og Wolfsburg begge har 6 point. CSKA Moskva er sidst med 4 point.

Alle fire klubber har dermed stadig chancen for at gå videre, og alle skal de kæmpe hårdt for det, hvis drømmen skal blive en realitet. Manchester United kan sikre sig videre avancement med en sejr over PSV, mens PSV helst skal have mindst ét point med fra kampen.

PSV vandt det første opgør med 2-1, da de mødtes i Eindhoven for godt to måneder siden, men hvordan skal det gå denne gang?

Man United er favoritter til odds 2.05, og det ligner da også en svær opgave for PSV. Men hvis du tror PSV kan overraske på Old Trafford, kan du spille PSV-sejr til odds 6.50 hos Bet365.

Uafgjort giver også et rigtigt flot odds 4.50.

 

Odds på Man United vs PSV >>

 

Odds-optakt til Manchester United vs PSV

Manchester United er inde i en rigtig god stime, og De Røde Djævle ligner efterhånden mere og mere det storhold, verden kender dem som. I Premier League er Manchester United nummer to efter 13 kampe – ét point efter sæsonens helt store overraskelse fra Leicester City, som fører Premier League med 28 point.

United har ikke tabt på hjemmebane i denne sæson i Premier League eller Champions League, hvor der ovenikøbet kun er givet to mål væk til modstanderne i de i alt 8 hjemmekampe. Særligt Memphis Depay har givet Uniteds offensiv et løft i denne sæson, og angriberen – som blev hentet i netop PSV før denne sæson – kom da også på tavlen i Uniteds 1-2 sejr ude mod Watford i weekenden.

Det er et form- og hjemmestærkt United-hold på jagt efter billetterne til knockout-fasen der venter PSV onsdag aften, og det bliver unægteligt en svær opgave for hollænderne.

PSV har tabt begge udekampe i Gruppe B (3-2 vs CSKA og 2-0 vs Wolfsburg), og alle forventer, at det bliver tre på stribe for PSV onsdag aften i Manchester.

Man skal dog ikke afskrive PSV før kick off, for hollænderne slog trods alt United med 2-1 i det omvendte opgør. Angrebet synes at være det bedste våben for PSV, hvor man i 13 kampe i Æresdivisionen har lavet hele 34 mål. Til gengæld har PSVs forsvar også lukket 16 ind, hvoraf 12 er indkasseret på udebane.

 

Spilforslag på Man United vs PSV Eindhoven

Vi tror PSV vil forsøge at benytte angreb som det bedste forsvar i dette opgør, og forventer en åben slagsudveksling mellem holdene i store perioder af kampen. Den slags fodbold borger som regel for mange chancer og dermed også en stor sandsynlighed for mange mål.

Derfor spiller vi Over 3,5 mål i kampen til odds 3.00.

Odds på Man United vs PSV her >>

 

Indlæser...

 

 

bet365-580x330