Odds på Kevin Magnussens Formel 1 sæson

Danske motorsport-fans er helt oppe og ringe i disse dage, efter det ligger fast, at vi får dansk islæt i Formel 1 i den kommende sæson. Det er selvfølgelig Kevin Magnussen som er tilbage på Formel 1-scenen, og Betsafe er klar med spændende odds på Magnussens sæson.

Spil på hvor mange løb Magnussen gennemfører i 2016-sæsonen og om du tror Magnussen slutter i Top 3 i et af løbene i den kommende sæson. Tror du Magnussen vinder et løb i år, kan du få odds 25.00 på dét udfald.

Se odds på Kevin Magnussens Formel 1-sæson herunder hos Betsafe.

 

Odds på Kevin Magnussen og Formel 1 her >>

Find spillet på www.betsafe.dk under Formel 1 – Kevin Magnussen 2016 Specials

 

Odds på F1 og Kevin Magnussen

Hvilken kører får flest point i sæsonen?

Kevin Magnussen             1,40

Jolyon Palmer                   2,75

 

Hvor mange løb gennemfører Kevin Magnussen i 2016-sæsonen? 

16-20: 1.60

Alle 21: 4.50

11-15: 7.50

0-10: 10.50

 

Vinder Kevin Magnussen et Formel 1-løb i 2016-sæsonen?

JA: 25.00

 

Kommer Kevin Magnussen i top 3 i et Formel 1-løb i 2016-sæsonen?

JA: 4.50

 

Betsafe: Magnussen vinder den interne kamp

Kevin Magnussen skal ikke sætte næsen op efter podiepladser i den kommende Formel 1-sæson. Til gengæld vinder danskeren den interne kamp om VM-point mod teamkollega Jolyon Palmer. Sådan lyder spådommen hos Betsafe.
Kevin Magnussen bragede ind på Formel 1-scenen, da han i sin tid kørte sig på vinderpodiet  i sit debutløb for McClaren. Og i dag blev det så bekræftet, at danskeren vender tilbage til motorsportens fornemmeste klasse. Med en af feltets svagere biler er forventningerne til Magussens præstationer dog af en anden kaliber end i 2014.

Betsafe tøver ikke med at stille gavmilde odds 25 i udsigt, hvis danskeren vinder et løb i den kommende sæson. Til gengæld er oddset for, at Magnussen klarer sig bedre end teamkollega Jolyon Palmer i den samlede stilling helt nede i odds 1,40.

“Den kommende sæson bliver et test-år for både Magnussen og Palmer. Det handler først og fremmest om at forbedre bilen og tune den ind til fremtiden. Men der skal ikke herske tvivl om, at de to kører vil blive målt i forhold til hinanden. Det er ekstremt vigtigt for danskeren, at han viser sig som det sikreste kort af de to. Ellers kan han hurtigt være ude af Formel 1 igen”, siger Betsafes oddssætter Thomas Holm

Mens Kevin Magnussen har erfaring fra en enkelt sæson i Formel 1, er britiske Jolyon Palmer debutant. Sæsonen starter 18. marts med det australske grand prix.

 

betsafe-black-580x330