Christian Eriksen er efter to år atter tilbage i Premier League. Denne gang bliver det hos danskerklubben Brentford. Her finder du alt om odds på Christian Eriksen i Brentford.

 

Bookmaker is inactive

Sport -> Fodbold -> England -> Premier League -> Christian Eriksen Special

 

Sådan oddser du på Christian Eriksen i Brentford

For det første skal du naturligvis have en spilkonto hos en udbyder, som har odds på Christian Eriksen i Brentford. Det har Danske Spil naturligvis. Vi guider dig her igennem, hvordan du oddser på Christian Eriksen i Brentford.

  1. Opret din Blå Konto hos Danske Spil.
  2. Indsæt penge på din konto
  3. Gå til Oddset
  4. Find odds på Eriksen under Fodbold – England – Premier League.

Hele processen er ganske enkel og ligetil. Oddset er som bekendt en del af Danske Spil, som er Danmarks største spiludbyder. Dermed er det ikke overraskende, at det er netop Oddset, som giver deres kunder muligheden for at spille på Eriksens tid i Brentford.

 

Bookmaker is inactive

 

Christian Eriksen i Brentford

Christian Eriksen har som bekendt ikke været i kamp siden sommerens dramatiske EM-kamp mod Finland. Danskeren var dog hurtigt på højkant igen.

Det stod dog klart, at det ikke var muligt for Eriksen at fortsætte med at spille i Italien, hvorfor kontrakten med Inter endte med at blive ophævet.

Dermed var det helt store spørgsmål naturligvis, hvad der nu skulle ske med Eriksens videre karriere. Han har trænet med hos sine tidligere klubber OB og Ajax, men det stod hurtigt klart, at karrieren ville fortsætte i England.

Det blev dermed London-klubben Brentford, som kunne præsentere Christian Eriksen ny mand i klubben. Indtil videre bliver det på en halvårig kontrakt med mulighed for forlængelse.

Brentford har naturligvis allerede flere danske spillere samt dansk manager i Thomas Frank plus danskere på øvrige poster. Nu skal det blive interessant at se, hvad Eriksen kan drive det til.

 

Odds på Christian Eriksen mål i Brentford

Hos Danske Spil har man sat flere odds på Christian Eriksens fremtidige præstationer i Brentford. Hos den offensive profil Christian Eriksen handler det naturligvis om, hvor mange mål og assist, han kan nå at bedrive de næste par måneder.

Eriksens hidtil bedste resultat i Premier League, hvad angår mål, var i 2014/15 og 2017/18. I disse sæsoner var fynboen helt oppe på ti kasser.

Hos Danske Spil skal man vælge, om Eriksen ender med at score over 1,5, 2,5, 3,5 eller 4,5 mål. Der resterer 15 kampe af sæsonen, og Eriksen ventes ikke at komme i aktion før senere i februar. Over 2,5 mål er dog bestemt ikke umuligt i vores øjne.

 

Odds på Christian Eriksen assists i Brentford

Christian Eriksen var gennem sin tid i Spurs kendt som en af Premier Leagues helt store assistmagere. Her nåede han i 226 kampe op på hele 69 assists. Vildest gik det for sig i 2016/17, da Eriksen lavede hele 17 assists på 36 kampe.

Hos Danske Spil kan man spille på, om Christian Eriksen formår at lave over 2,5, 3,5, 4,5 eller 5,5 assists. Her synes vi, at oddset på over 2,5 assists er ganske flot.

 

Odds på Christian Eriksen frispark

Christian Eriksen er som bekendt en vaskeægte dødboldsekspert. Derfor er det heller ikke overraskende, at man også kan oddse på, hvor mange gange han når at score på frispark i denne sæson.

Christian Eriksens farlighed på dødbold kan naturligvis også komme til at bidrage til de to ovennævnte væddemål. Når han er oppe i omdrejninger er det ikke utænkeligt, at han kommer til at tage sig af alt, hvad der hedder frispark og hjørnespark.

Danske Spil har lagt linjerne ved 0,5 1,5 og 2,5 frisparksmål for Christian Eriksen. Gennem tiden i Tottenham nåede Christian Eriksen op på 12 mål direkte på frispark. Det var med andre ord sjældent, at der var en sæson uden en sådan scoring fra danskerens fod.

Der er da også godt penge at hente, hvis man tror, at Eriksen lykkes med at hamre et frispark ind for Brentford. The Bees har endnu sæsonens første frisparksscoring til gode, men det Christian Eriksen passende lave om på.

 

Bookmaker is inactive