Der er på forhånd lagt op til en dramatisk runde i Superligaen. FCK og AGf mødes i en direkte kamp om sølvet. I den anden ende mødes Hobro og Lyngby til deres anden playoff-kamp om at undgå nedrykning. Onside Betting har gjort disse kampe endnu mere interessante med et par tilbud om odds boost. Hvis AGF slår FCK, står de med gode kort på hånden i kampen om sølvet. Hos Onside Betting kan man netop få odds boost på, at AGF løbet med sølves. Derudover er der også et flot odds at hente på, at Lyngby-Hobro ender 0-0.

 

Specials på Superligaen fra Onside Betting

 

Sådan spiller du på Onside Bettings Superliga specials

  1. Du skal oprette dig hos Onside Betting.
  2. Find punktet Onside Specials i menuen til venstre.
  3. Vælg den special, som du ønsker at spille på.

Der er som det kan ses på billedet fine odds at hente på de to udfald. AGF er i fremragende form, mens FCK ligner en skygge af sig selv. Dermed er det bestemt ikke utænkeligt, at århusianerne kan tage de tre point og derved overhale løverne i tabllen. Lyngby to første stik i serien mod Hobro. Dermed kan de nu tillade sig at se tingene lidt an i andet opgør og gå mere defensivt til værks. Derfor er der gode chancer for en meget taktisk kamp, som sagtens kan slutte 0-0. Hvis det sker, er der, som det kan ses hele odds 20,00 at hante hos Onside Betting

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

AGF vinder sølv

AGF har spillet et flot slutspil indtil nu med fire sejre, en uafgjort og to nederlag. Senest blev det til en imponerende 3-0-sejr over de nykårerede mestre FC Midtjylland. I slutspillets første kamp mod FCK blev det til en solid 1-0-sejr til AGF. Her var det svenske Karl-Johan Johnsson, som var så uheldig at score selvmål for løverne og sikre AGF tre vigtige point i kampen om sølvmedaljerne. Med andenpladsen følger også en plads i kvalifikationen til Europa Leauge, mens tredjepladsen skal spille playoff om en plads mod et hold fra nedrykningsspillet.

Den helt store profil på AGF-holdet må siges at være Patrick Mortensen. Han er nu oppe på 16 mål og er dermed blot ét efter Kamil Wilczek, som ligger på førstepladsen på topscorerlisten. Polakken skiftede i vintes til tyrkisk fodbold, så Mortensen bør have gode chancer for at hente ham. Han bliver naturligvis vigtig, hvis FCK skal sættes til vægs. Hvis det lykkes AGF at snuppe sølvet vil der være odds 5,00 at hente. Spilstop for denne special er den 19. juli klokken 20.00, som er kampstart.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Odds boost på nulløsning i Lyngby

Lyngby sikrede sig som nævnt en overraskende sejr i Hobro. De kongeblå københavnere havde ikke vundet en eneste af deres kampe i slutspillet inden turen til Hobro i den første af to afgørende playoff-kampe. Dermed står de med et udgangspunkt, som de færreste kunne have forudset. Det betyder, at Lyngby kan gå ind til kampen med en mere defensiv tilgang.

Hobro ved samtidig, at de skal score, men de skal naturligvis også holde Lyngby fra fadet. Et af Hobros store problemer gennem sæsonen har netop været at socre mål, hvilket deres 15 uafgjorte kampe vidner om. Det viser dog samtidig også, at de har været gode til at modstanderen fra at score for ofte.

Med sådanne udgangspunkter for begge hold, er det langt fra usandsynligt, at dette opgør ender med et 0-0-resultat. Hvis dette skulle blive tilfældet, hvis det som nævnt udløse imponerende odds 20,00, hvis man spiller Onside Bettings special. Det normale odds på dette udfald ville være 7,25. Her er med andre ord tale om et flot odds boost.

 

 

Bookmaker is inactive