Odds på Armenien vs Albanien og de afgørende EM 2016-kval kampe

Som du sikkert har bemærket ligger alle topligaerne i Europa stille denne weekend, og det skyldes naturligvis at der er fuld program i EM-kvalifikationen fra d. 8. – 12. oktober.

Mens flere af kampene reelt er uden betydning, er der stadig masser af EM-kval kampe som er direkte afgørende for hvem der kommer videre til næste sommers EM-slutrunde i Frankrig.

Armenien vs Albanien er selvfølgelig den første man tænker på som dansker, men der er adskillige spændende kampe på programmet i de kommende dage og herunder tager vi et hurtigt kig på odds de mest spændende kampe inkl. Armenien vs Albanien.

Tryk her hvis du kunne tænke dig at live stream Khabib vs. McGregor

Eller her hvis du vil læse vores optakt til Khabib vs. McGregor

 

Odds på Armenien vs Albanien

Indlæser..

Mens Danmark har spillet sin sidste kamp i EM 2016 kvalifikationens gruppespil, er der stadig masser af betydningsfulde kampe på programmet i denne weekend, og den vigtigste af alle – set med danske briller – er naturligvis opgøret mellem Armenien og Albanien.

Takket være Serbiens 2-0 sejr i Albanien torsdag aften, har Danmark stadig chancen for direkte avancement – uden nervepirrende playoff-kampe – til EM i Frankrig næste sommer. Men det hele afhænger nu af Armenien, som skal afholde Albanien fra at få alle tre point i søndagens spændende opgør i den armenske hovedstad Jerevan.

En sejr til Armenien eller uafgjort resulterer i direkte kvalifikation til EM for Danmark, så vi krydser fingre for armensk hjælp søndag kl. 18.00. Oddset netop nu på 1X på Dobbeltchancen er 1.73, så hvis man vil spille med hjertet kan det være et bud på et godt odds på Armenien vs Albanien. Herunder kan du se flere udvalgte odds på kampen, og hos Bet365 finder du op mod 70 odds-markeder på kampen.

Indlæser..

 

 

Odds på Polen vs Irland

Indlæser..

I opgøret mellem Polen og Irland er der tale om en vaskeægte kvalifikationsfinale, hvor vinderen af kampen kommer til EM og taberen må ud i de skæbnesvangre playoff-kampe. Tyskland fører gruppen med 19 point, mens Polen og Irland begge har 18. Tyskland er dermed sikret billetten til EM uanset hvad der sker i tyskernes kamp mod Georgien, og den sidste spænding i puljen finder vi altså i opgøret i Polen.

Uafgjort sender Polen til EM, så presset er på Irland der er tvunget til at vinde i Polen, hvis man vil sikre sig direkte adgang til EM næste sommer.

Indlæser..

 

 

Odds på Grækenland vs Ungarn

Indlæser..

Super spændende er denne kamp måske ikke på papiret, for Grækenland har absolut intet at spille for i dette opgør. Placeret som nummer sjok i Gruppe F med bare 3 point efter 9 kampe er grækernes rolle udspillet for længst, mens dagens gæster fra Ungarn stadig har chancen for at kvalificere sig til EM. Det kræver dog at Rumænien sætter point til ude mod Færøerne, eller at Ungarn forsvarer sin position som den bedste 3’er på tværs af alle kvalifikationsgrupper.

Det er et større regnestykke som også involverer bl.a. Ukraine i Gruppe C, men chancen er der, og det kan gøre Ungarn til et godt bet søndag aften.

Indlæser..

 

 

Gruppe A: Kan Holland indhente Tyrkiet?

Det har været en skuffende EM-kval set med hollandske briller, og måske derfor har man kigget lidt langt efter en ny træner i Holland, hvor Morten Olsens navn også har været nævnt ved flere lejligheder. I gruppe A er Island og Tjekkiet begge 7 point foran Tyrkiet på tredjepladsen og kan derfor ikke længere overhales i stillingen. Men hvem skal snuppe den vigtige tredjeplads som giver adgang til playoff-kampene om de sidste EM-billetter? Bliver det Tyrkiet eller Holland?

Efter 8 kampe har Tyrkiet høstet 12 point, mens Holland blot har fået 10, og presset er derfor på hollænderne før de sidste to afgørende kampe i de kommende dage.

Herunder kan du se odds på Hollands og Tyrkiets afsluttende kampe i EM-kvalifikationsgruppe A*:

* odds på de sidste kampe kommer umiddelbart efter de første kampe er afviklet

Indlæser..
Indlæser..
Indlæser..
Indlæser..

 

 

Gruppe G: Rusland og Sverige i tæt duel om EM-plads

I Gruppe G er Østrig allerede sikret deltagelse i næste års EM-slutrunde, og hvem der skal snuppe gruppens anden plads, er nu op til Rusland, Sverige og Montenegro. Rusland har det bedste udgangspunkt med 14 point, mens svenskerne har 12 efter 8 kampe. Montenegro øjner også en spinkel chance for avancement, for montenegrinerne har 11 point og kan med to sejre i de resterende to opgør mod Østrig og Rusland sikre sig en uventet kvalifikation til EM i Frankrig.

Det ligger dog mere til Rusland og Sverige, hvor Sverige skal være særdeles heldige med udfaldet af de resterende kampe.

Herunder kan du se odds på Rusland og Sveriges to kommende kampe i Gruppe G*:

* odds på de sidste kampe kommer umiddelbart efter de første kampe er afviklet

Indlæser..
Indlæser..
Indlæser..
Indlæser..

 

 

Gruppe H: Bliver det Kroatien eller Norge?

Mens Italien er så godt som sikret en plads ved EM i 2016, er der tæt løb mellem Kroatien og Norge i kampen om gruppens andenplads, som også giver direkte adgang til næste sommers slutrunde.

Begge nationer mangler en kamp mod Malta, hvor der bør være tre “sikre” point at hente for begge lande, men det er i særdeleshed de to svære kampe mod henholdsvis Bulgarien og Italien som kommer til at afgøre sagerne for Kroatien og Norge. Umiddelbart ligger den bedst til Norge som har to point forspring ned til Kroatien på 3. pladsen, men kroaterne har velnok det nemmeste slutprogram, da en sejr ude over Bulgarien og et nederlag til Norge i Italien, kan ende med at sende Kroatien direkte til EM på bekostning af vores nordiske naboer.

Her kan du se odds på Kroatiens og Norges kommende kampe i EM-kvalen*:

* odds på de sidste kampe kommer umiddelbart efter de første kampe er afviklet

Indlæser..
Indlæser..
Indlæser..
Indlæser..