Superliga-bombe hos betfair: Få odds 80 på sejr til FCM, FCK og BIF

I morgen vender Superligaen tilbage med et brag, når FC Midtjylland og OB skal krydse klinger på MCH Arena i Herning. Hos betfair glæder de sig mindst lige så meget som os, da de netop har lagt et vanvittigt tilbud online. Hvis både FC Midtjylland, FC København og Brøndby IF vinder deres kampe, så giver de alle nye kunder odds 80! Når man tænker på, at de møder henholdsvis OB, Esbjerg fB og Vejle, så må det siges at være yderst anbefalesværdigt. Du kan spille ti kroner til det forhøjede odds. Der er altså tale om en potentiel gevinst på 800 kroner.

 

Få odds 80 på FCM, FCK og BIF hos betfair

 

Her er alt, hvad du skal gøre

For at få odds på 80 på FCM, FCK og BIF skal du bare følge disse fire simple trin.

  1. Besøg betfairs kampagneside
  2. Tryk på TILMELD DIG NU
  3. Opret en konto med promokoden ZFBJ6I
  4. Spil ti kroner på FCM, FCK og BIF til odds 80

betfair giver nye kunder odds 80 på FCM, FCK og BIF

Først og fremmest skal du ind på den rigtige kampagnesiden hos betfair. Det kommer du ved at trykke på linket foroven eller en af vores grønne knapper. Derefter trykker du på den store TILMELD DIG NU-knap og udfylder dine personlige oplysninger. Benytter du dig af vores links, behøver du ikke skrive promokoden ZFBJ6I ind, da det bliver gjort helt automatisk. Til sidst indbetaler du minimum 50 kroner på siden og spiller ti af dem på tre point til både FCM, FCK og BIF til odds 80. Nu kan du læne dig tilbage og vente på weekendens kampe.

Hvis alle tre mandskaber vinder, så modtager du en gevinst på 800 kroner som bonuspenge. De skal blot spilles igennem en enkelt gang til odds 1,50 eller højere, hvilket må siges at være yderst overkommeligt hos en bookmaker med så mange forskellige markeder som betfair.

FC Midtjylland spiller fredag klokken 19:00, og kampen kan ses på TV3 Sport. FC København og Brøndby IF skal i aktion søndag klokken 16:00 og 18:00. Deres opgør sendes direkte på henholdsvis Canal 9 og TV3+.

 

Derfor vinder FCM, FCK og BIF

Den første kamp skal spilles på den jyske hede mellem de midtjyske ulve og de striwede fra Fyn fredag aften. Der er ikke den store tvivl om, at midtjyderne er store forhåndsfavoritter, selvom odenseanerne er i ganske fin form for tiden. FCM har således vundet deres seneste seks hjemmekampe på stribe, og de har det historisk set rigtig godt mod lige netop OB i Herning. Her er det blevet til seks sejre på stribe med en samlet målscore på 13-3. De skal endvidere vinde på fredag for at holde trit med løverne i toppen af tabellen, så de mangler slet ikke incitament til at vinde. Paul Onuachu har scoret ni mål i ti Superliga-kampe, så han kunne sagtens blive matchvinder.

Københavnerne skal op imod esbjergenserne hjemme i Telia Parken, og det lugter langt væk af endnu en hjemmesejr. John Lammers og co. fik bank sidste fredag, da AaB tog fra Blue Water Arena med en stensikker 1-4-sejren i baggagen. Holdet fra hovedstaden tog fra CASA Arena i Horsens med tre point efter at have scoret intet mindre end seks gange. Robert Skov lavede hattrick, Jonas Wind scorede to gange og Dame N’Doye kom også på tavlen. Ståle Solbakkens spillere er sprængfyldt med selvtillid, og de burde vinde komfortabelt mod oprykkerne fra fiskerbyen.

Sidst men ikke mindst så skal de blå-gule fra Vestegnen en tur til Nørreskoven for at møde kriseramte Vejle. Alexander Zornigers tropper er så sandelig kommet tilbage på sejrssporet efter fire vundne kampe på stribe. Adolfo Sormanis mandskab er til gengæld i kæmpestore problemer og har været det i lang tid. En sølle sejr er det blevet til i fire forsøg, og de har ikke præsteret at holde buret rent siden den 21. september, hvor de vandt med 1-0 hjemme over Esbjerg. Vi kan simpelthen ikke se vejlenserne få point ud af deres anstregelser. Også selvom de spiller på eget græs!

 

betfairs regler og vilkår

Dette tilbud kan kun benyttes af nye kunder hos betfair. Har du allerede en konto hos dem, må du altså nøjes med de normale odds på FCM, FCK og BIF. Vinder alle tre mandskaber, så vil du modtage en gevinst på 800 kroner som bonuspenge. Dem skal du spille igennem én gang til mindst odds 1,50 indenfor tre måneder (90 dage). Herefter kan du bruge dem lige præcis som det passer dig.

Vær venligst opmærksom på at du ikke kan få odds 80 på FCM, FCK og BIF, hvis du indbetaler penge med NETELLER og Skrill. Derudover kan du holde ikke benytte dig af cash out-knappen i løbet af weekenden.

 

Få odds 80 på FCM, FCK og BIF hos betfair

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund