Bookmakeren betfair giver nye kunder odds 8 på Brøndby slår FCN

Få odds 8 på Brøndby slår FC Nordsjælland

FC Norsjælland spiller Europa League-kvalifikation mod AIK Stockholm senere i dag (torsdag klokken 19:00), så der kommer helt bestemt til at være et par trætte spillere i truppen på søndag. Det bliver ikke særligt sjovt for Kasper Hjulmands tropper, da de skal en tur til det berygtede Vilfort Park for at møde sidste års sølvvindere fra Brøndby IF. Umiddelbart ligner det en stensikker hjemmesejr.

Hvis du endnu ikke har oprettet en konto hos bookmakeren betfair, så kan du netop nu få sindssyge odds 8 på tre point til de blå-gule fra Vestegnen. Det er muligt at spille 50 kroner på det forhøjede odds, så det giver en gevinst på 400 kroner.

 

Tryk her for at få odds 8 på BIF-sejr

 

Sådan får du det forhøjede odds

Hvis du godt kunne tænke dig at gøre brug af dette knaldtilbud, så skal du bare følge disse fire trin.

  1. Tryk på dette link
  2. Klik på den hvide knap hvor på der står TILMELD DIG NU >>
  3. Opret en bookmakerkonto hos betfair
  4. Spil 50 kroner til odds 8 på Brøndby slår FCN

Vores link sender dig direkte videre til betfairs kampagneside. Derinde kan du læse meget mere om det forhøjede odds. Når du er klar, så skal du klikke på TILMELD DIG NU >>. Den knap viderestiller dig til oprettelsessiden, hvor du skal udfylde alle din personlige oplysninger såsom navn, bopæl, fødselsdagsdato, email-adresse og så videre. Når det er gjort, så skal du sætte penge ind på siden. Hos betfair skal du minimum indsætte 50 kroner, hvilket også er det maksimale beløb, du kan spille på forhøjede odds, så det passer perfekt. Når du har penge på din bookmakerkonto, skal du finde kampen mellem de blå-gule fra Vestegnen og de nordsjællandske tigre og placere et 50 kroners væddemål på en BIF-sejr til odds 8.

Så er du klar til at heppe på Alexanders Zornigers mandskab søndag aften klokken 18:00. Opgøret vises i øvrigt på TV3+, hvis du gerne vil følge med i kampen.

 

Derfor vinder Brøndby over FC Nordsjælland

Som skrevet før så har Kasper Hjulmands tropper spillet rigtig mange kampe det sidste stykke tid på grund af Europa League-kvalifikationen. Rent faktisk er det blevet til intet mindre end syv opgør siden den 15. juli. Det har utvivlsomt kostet dyrebare kræfter for tigrene. Deres trup er nemlig ikke særlig stor, og de har allerede været hårdt plaget af skader. På Vilfort Park må de undvære deres absolut største stjerne Mathias Jensen, og det er kæmpe fordel for Brøndby. Derudover har drengene fra Vestegnen kun været i aktion tre gange indtil videre, så de har meget mere energi end farumgenserne.

Det er også værd at bemærke, disse to mandskaber mødte hinanden fire gange i sidste sæson. FCN var den første kamp på Right to Dream Park, mens BIF snuppede sejren i de næste tre. Alexander Zorniger har altså et rigtig godt tag på Kasper Hjulmand i deres direkte dueller.

 

betfairs regler og vilkår

Det er kun nye kunder fra Danmark, som kan udnytte dette knaldtilbud. Du har ikke mulighed for at kombinere det forhøjede odds med andre væddemål. Det er endvidere ikke tilladt at cashe out, mens opgøret er i gang.

Hvis Brøndby slår FC Nordsjælland, så får du din gevinst på 400 kroner udbetalt som en bonus. Den skal gennemspilles en enkelt gang indenfor tre måneder til odds 1,50 eller højere. Du må både spille på singler, doubler, system- og kombinationsspil. Så snart bonussen er gennemspillet, kan den kvit og frit udbetales.

 

Tryk her for at få odds 8 på BIF-sejr

 

Få odds 8 på Brøndby slår FC Nordsjælland