Du kan få odds 6 på Real Madrid til at slå Plzeň hos betfair

Real Madrid er i kæmpe krise, da de ikke har vundet en eneste af deres sidste fem kampe. Derudover har de kun scoret et enkelt mål i processen. Julen Lopetegui er en yderst presset mand, og hvis ikke kongeklubben vinder i aften, så bliver han med statsgaranti fyret, da der er El Clasico på søndag. Bookmakeren betfair giver alle nye kunder odds 6 på Real Madrid til at slå Plzeň, og vi synes, at det er et tilbud, som du skal udnytte. Holdet fra hovedstaden kommer nemlig med alle deres største stjerne og vil kæmpe til sidste blodsdråbe for sejren.

 

Få odds 6 på Real Madrid til at slå Plzeň

 

Sådan får du det forhøjede odds

Det tager ikke meget mere end et par minutter at lave en bookmakerkonto hos betfair. Bare følg vores fire-trins-guide og så får du det forhøjede odds på Real-sejr indenfor et par minutter.

  1. Besøg betfairs kampagneside
  2. Tryk på TILMELD DIG NU
  3. Opret bookmakerkonto med koden ZFBJ5H
  4. Spil 50 kroner på Real-sejr til odds 6

Få odds 6 på Real-sejr over Plzen hos betfair

At oprette en betfair-konto er rigtig nemt, da vi har lavet langt størstedelen af arbejdet for dig. Bare tryk på vores link eller grønne knap, og så bliver du sendt direkte til den rigtige kampagneside. Derinde finder du en stor TILMELD DIG NU-knap, og den skal du trykke. Herefter udfylder du alle dine personlige oplysninger såsom navn, adresse og e-mail, mens bonuskoden bliver helt automatisk tastet ind, hvis du benytter dig af vores link eller grønne knap. Den behøver du altså slet ikke spekulere på. Til sidst mangler du bare at sætte 50 kroner ind på siden og spille dem på Real-sejr til odds 6.

Nu er du klar til at heppe på kongeklubben i aften klokken 21:00, når der er kampstart på TV3 Sport. Hvis Los Blancos snupper sejren, så vinder du 300 kroner. Gevinsten udbetales som bonuspenge, og dem skal du gennemspille én gang til mindst odds 1,50 indenfor 90 dage. Derefter kan du bruge dem præcis som det passer dig.

 

Derfor vinder den kriseramte kongeklub

Som tidligere nævnt så er kongeklubben inde i en kæmpe krise med blot et enkelt point i deres sidste fem opgør. Derudover har de haft ekstremt svært ved at få netmaskerne til at blafre. Vi har dog på fornemmelsen, at der er lysere tider på vej for Real Madrid. Plzeň løb således ind i en syngende italiensk lussing mod AS Roma på eget græs, hvor de tabte med intet mindre end 5-0. Den bosniske bomber Edin Džeko var i hopla, da han scorede hattrick mod tjekkerne.

Det ville bestemt ikke undre os, hvis det bliver mere af samme skuffe i aften på Santiago Bernabéu Stadium. Los Blancos har ikke råd til at smide flere point, og hvis de gør det, så bliver cheftræneren fyret. Både kaptajn og forsvarsstyrmand Sergio Ramos og den spanske stjerne i svøb Isco har udtalt, at de selvfølgelig står bag cheftræneren og vil kæmpe til blodet sprøjter for at give ham tre tiltrængte point.

Julen Lopetegui har talt med meget store bogstaver inden denne kamp. Han har uden tvivl fortalt sine spillere, at der ikke er råd til at hvile på laurbærerne og intet mindre end en storsejr er godt nok. Hovedstadsklubben spiller også på hjemmebane foran deres trofaste fans, så der er ekstra incitament til at gå ud og præstere på højeste niveau i aften.

 

betfairs regler og vilkår

Du kan ikke gøre brug af dette tilbud, hvis du allerede har en bookmakerkonto hos betfair. Maksimal indsats til det forhøjede odds er 50 kroner, hvilket vil sige en potentiel gevinst på 300 kroner. Gevinsten udbetales som bonuspenge, og de skal som skrevet før gennemspilles én gang indenfor tre måneder til odds 1,50 eller højere. Derefter kan de kvit og frit hæves til bankkontoen. Du kan ikke kombinere det forhøjede odds med andre væddemål, og det er ikke muligt at benytte sig af cash out-funktionen, mens opgøret er i gang. Vær opmærksom på at indbetalinger foretaget med Skrill og/eller NETELLER ikke giver adgang til odds 6 på Real-sejr.

 

Få odds 6 på Real Madrid til at slå Plzeň

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund