Få odds 6 på mindst et mål mellem England og Spanien

Få odds 6 på der bliver scoret i England mod Spanien

Lørdag klokken 20:45 går det løs på Wembley Stadium i London, når England og Spanien støder sammen i liga A af UEFA Nations League. Der er virkelig lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp, og vi regner helt sikkert med, at det bliver en vaskeægte målfest. Derfor er det bestemt ikke nogen dum idé at gøre brug af bookmakeren betfairs tilbud til alle nye kunder. De giver nemlig odds 6 på, at der bliver scoret i opgøret. Du kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds, hvilket vil sige, at der kan hentes en gevinst på 300 kroner.

 

Få odds 6 på der bliver scoret i England-Spanien

 

Sådan udnytter du betfairs knaldtilbud

Du skal ikke anstrenge dig særlig meget for at gøre brug af dette knaldtilbud fra betfair. Rent faktisk tager det ikke mere end et par minut, og så har du fået dit forhøjede odds. Bare følg disse fire simple trin.

  1. Gå til betfairs kampagneside
  2. Tryk på ‘TILMED DIG NU >>’
  3. Opret en bookmakerkonto med promokoden ZFBJ4K
  4. Spil 50 kroner på mål i England – Spanien til odds 6

De gule billeder, grønne knapper og blå links på denne side sender dig direkte til kampagnesiden hos betfair. Derinde finder du en stor hvid knap, hvorpå der står “TILMELD DIG NU >>”. Den skal du trykke på for at oprette en bookmakerkonto. Kontoen opretter du ved at udfylde dine personlige oplysninger såsom navn, adresse, fødselsdag og så videre. Husk i øvrigt at det er promokoden ZFBJ4K, som giver adgang til det forhøjede odds. Benytter du dig af vores links, så bliver den tastet helt automatisk ind, så du slipper for at gøre det selv. Når du har oprettet en bookmakerkonto, så er du næsten i mål. Bare indbetal penge på siden (50 kroner minimum) og spil på, at der kommer mål mellem England og Spanien. Nu er du klar til kamp, og hvis der bliver scoret i opgøret, så snupper du en gevinst på 300 kroner.

Gevinsten bliver udbetalt som en bonus, hvilket betyder, at den skal gennemspilles en enkelt gang til mindst odds 1,50. Hos betfair har de dog et kæmpe spiludvalg med masser at vælge imellem, så det er ikke særlig svært at finde noget godt at oddse på. Når det er gjort, så kan du kvit og frit hæve pengene direkte til din bankkonto.

 

Derfor bliver der scoret mindst ét mål

England og Spanien har spillet mange spændende og tætte kampe igennem tiderne. Rent faktisk er der nærmest målgaranti, når disse to landshold mødes. Der er således blevet scoret i de seneste syv indbyrdes opgør. Vi skal sådan set helt tilbage til EM for 22 år siden for at finde det sidste målløse opgør mellem dem. Der endte det 0-0 efter både 90 og 120 minutter i kvartfinalen, hvorefter englænderne trak sig sejrrigt ud af straffesparkskonkurrencen med 4-2 over spanierne. Det er også værd at bemærke, The Three Lions har Harry Kane på holdkortet. Tottenhams goalgetter er en notorisk målsluger, og det ville undre os meget, hvis han ikke får bolden forbi David de Gea i det spanske mål mindst en gang i løbet af de 90 minutter. Spanien burde helt sikkert også score, da deres offensiv er blandt verdens bedste.

 

Regler og vilkår hos betfair

Det er ikke muligt at gøre brug af dette knaldtilbud, hvis du allerede har en konto hos bookmakeren. Du kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds, og din gevinst bliver udbetalt umiddelbart efter dommerens slutfløjt. Det er selvfølgelig tilladt at spille mere end 50 kroner, men det er kun den første halvtredser af din indsats, som bliver placeret til odds 6. Du kan til gengæld ikke kombinere det forhøjede odds med andre væddemål eller benytte dig af cash out-funktionen, mens kampen er i gang.

Hvis du vinder, så skal din gevinst som nævnt tidligere spilles igennem en enkelt gang til odds 1,50 eller højere indenfor tre måneder. Herefter kan du uden problemer udbetale den til bankkontoen. Laver du en indbetaling via NETELLER og/eller Skrill, så kan du i øvrigt ikke få glæde af det forhøjede odds.

 

Få odds 6 på der bliver scoret i England-Spanien

 

Få odds 6 på der bliver scoret i England mod Spanien