Varm op til mesterskabskampen med odds 50 på City og 100 på Liverpool

Torsdag den 3. januar klokken 21:00 skal mesterskabskampen på Etihad Stadium spilles, når Manchester City og Liverpool støder sammen. The Citizens har smidt mange point det sidste stykke tid, så hvis The Reds kan formå at besejre dem i deres egen hule, kan de tage et kæmpestort skridt mod at vinde det engelske mesterskab for første gang siden 1990.

Hos betfair får alle nye kunder odds 50 på en City-sejr, mens en Pool-sejr belønnes med odds 100. Det er muligt at spille ti kroner på et af de forhøjede odds. Der er altså tale om en gevinst på enten 500 eller 1.000 kroner.

 

Få odds 50 på City og 100 på Pool

 

Sådan får du dit forhøjede odds

Du skal ikke bruge meget mere end et par minutter af din dyrebare tid for at få et forhøjet odds på enten Man City eller Liverpool. Bare følg denne simple fire-trins-guide.

  1. Besøg betfairs kampagneside
  2. Klik på TILMED DIG NU >>
  3. Opret bookmakerkonto med koden ZFBJ6T
  4. Spil ti kroner på enten City eller Pool

Få odds 50 på Man City og 100 på Liverpool hos betfair

Hvis du trykker på enten vores billede, grønne knap eller linket foroven, sender vi dig direkte videre til betfairs kampagneside. Derinde skal du trykke på TILMELD DIG NU for at oprette en konto. Når du har udfyldt dine personlige oplysninger og oprettet kontoen, er du klar til at indbetale penge og spille ti kroner på enten Manchester City eller Liverpool. Der er ingen grund til at bekymre dig om bonuskoden ZFBJ6T, da den bliver indtastet helt automatisk, hvis du bruger vores links.

Når væddemålet er placeret, kan du læne dig tilbage i sofaen og vente til på torsdag. Opgøret kan selvfølgelig ses på TV3+. Der er to timers optakt, så du skal huske at tænde TV’et allerede klokken 19:00.

 

Hvem vinder mesterskabskampen?

Har man fulgt med i Premier League denne sæson, er der vist ikke den store tvivl om, at Liverpool ligger rigtig lunt i svinget til at vinde deres første mesterskab i snart tre årtier. Manchester City startede sæsonen ud på fin vis, men siden da må gassen siges at være gået en smule af ballonen. Først med 2-3-nederlaget på Etihad til Crystal Palace og derefter 2-1-nederlaget til Leicester på King Power Stadium. Hvis ikke The Citizens formår at besejre The Reds i dette opgør, kan de med meget stor sandsynlighed godt vinke farvel til drømmen om at genvinde det engelske mesterskab.

Jürgen Klopps tropper er godt nok underdogs hos bookmakerne, men vi er ikke enige i den oddssætning. Deres defensiv er således bundsolid efter tilgangen af Virgil van Dijk og Alisson Becker. Derudover ligner det endda også, at den drabelige trio fra sidste sæson bestående af Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamed Salah er ved at finde tilbage til de gamle dyder. Man skal altså stå ekstremt tidligt op for at slå dem The Reds. Det tror vi simpelthen ikke Pep Guardiolas mandskab er i stand til. Også selvom de spiller på hjemmebane.

Man City har i øvrigt store problemer på venstrebacken, hvor Benjamin Mendy er skadet og Fabian Delph har karantæne. Det er også værd at huske på, Kevin de Bruyne er langt fra sin topform, og derfor nok ikke kommer til at spille den store rolle.

Vi anbefaler derfor, at man smider ti kroner på Pool-sejr til odds 100.

 

betfairs regler og vilkår

Eksisterende kunder kan desværre ikke benytte sig af dette tilbud og må derfor nøjes med de normale odds. Ender dit væddemål med at gå hjem, så bliver gevinsten udbetalt som en bonus. Den skal du gennemspille én gang til odds 1,50 eller højere indenfor tre måneder. Derefter kan du bruge den, som det passer dig.

Du vil ikke få et forhøjet odds, hvis du indbetaler penge med Skrill eller NETELLER. Det er heller ikke muligt at trykke på cash out-knappen i løbet af opgøret.

 

Få odds 50 på City og 100 på Pool

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund