888sport går amok: Giver odds 34 på Inter-sejr over Spurs

Det er en vaskeægte seks-points-kamp i Gruppe B af Champions League, når Tottenham Hotspur hjemme på Wembley tager imod Inter Milan. Hvis Spurs kan snuppe sejren, så kommer de á point med italienerne, men hvis Inter tager tre point, så er de sikre på at gå videre til knockoutfasen.

Hos 888sport er de gået amok, og hvis sidstnævnte scenarie udspiller sig onsdag aften, så kan få odds 34. Det er muligt at spille 50 kroner på det forhøjede odds, hvilket vil sige en potentiel gevinst på intet mindre end 1.700 kroner. Det er endda udover deres normale velkomstbonus!

 

Få odds 34 på Inter-sejr

 

Sådan får du odds 34 på Inter

Du skal ikke bruge meget mere end et par minutter af din dyrebare tid, før du er klar til at spille 50 kroner på Inter-sejr til odds 34. Bare følg disse fire trin.

  1. Gå til kampagnesiden hos 888sport
  2. Tryk på SPIL NU
  3. Opret en konto og indbetal penge
  4. Spil 50 kroner på Inter

Vores grønne knapper og links sender dig til kampagnesiden hos 888sport, hvor du skal trykke på den store og grønne knap, hvor på der står SPIL NU. Herefter udfylder du bare dine personlige oplysninger, opretter en bookmakerkonto og indbetaler penge på siden. Husk i øvrigt at bruge koden 100BONUS, når du foretager din første indbetaling. Den giver dig nemlig adgang til en odds bonus på 100 procent på op til 1.000 kroner. Hvis du eksempelvis sætter en plovmand ind, så vil du altså have en tusse at spille for.

Når kontoen er oprettet, og du har penge på den, så mangler du bare at smide en halvtredser på Inter-sejr til odds 34. Derefter læner du dig bare tilbage og venter på kampstart onsdag aften klokken 21:00. Opgøret bliver i øvrigt sendt på TV3 Sport.

 

Derfor tager Inter tre point

Det kan godt være, at bookmakerne har gjort Spurs til store forhåndsfavoritter, men det ræsonnement er vi overhovedet ikke enige i. Tottenham har godt nok vundet fem kampe på stribe, men det har været mod hold som West Ham, Wolves, PSV og Crystal Palace. Søndagens sejr over Chelsea var selvfølgelig flot, men den kostede også kræfter.

Inter havde derimod et forholdsvist nemt opgør mod Frosinone, hvor der blev sparet en masse stjernespillere. Mauro Icardi startede eksempelvis på bænken. Den argentinske angriber er i øvrigt fyr og flamme og har været det nærmest hele sæsonen. Ti fuldtræffere og to oplæg i 14 kampe er det blevet til indtil videre. Tre af disse scoringer er faldet i CL-gruppespillet, hvor han også var på tavlen mod Tottenham i det omvendte opgør.

 

Regler og vilkår

Tilbuddet er kun tilgængeligt for nye kunder hos 888sport. Den makimale indsats på det forhøjede odds er 50 kroner. Du kan vinde 1.700 kroner som bonuspenge, og de skal gennemspilles ti gange til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage (to måneder). Din velkomstbonus er underlagt samme gennemspilskrav.

Det er ikke tilladt at trykke på cash out under kampen, og hvis du indbetaler penge med enten NETELLER eller Skrill, så vil du ikke få adgang til det forhøjede odds på Inter-sejr.

 

Få odds 34 på Inter-sejr

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund