Få odds 21 på Man United og 12 på Juventus i aften hos 888sport

Hos 888sport er de gået fuldstændig amok forud for aftenens opgør på Old Trafford mellem Manchester United og Juventus. De har nemlig boostet deres odds gevaldigt, hvilket vil sige, at alle nye kunder kan få odds 21 på en Manchester-sejr, mens tre point til Juventus belønnes med odds 12,00. Det er muligt at spille 50 kroner til det forhøjede odds. Der er altså tale om en gevinst på enten 1050 eller 600 kroner.

Derudover kan du endda også få en sprød velkomstbonus, hvis du benytter dig af koden 100BONUS. Indbetal mellem 100 og 1.000 kroner på siden, og så fordobler 888sport helt automatisk dit indskud.

 

Få forhøjede odds hos 888sport

 

Her er alt du skal gøre

Hvis du gerne vil oprette en konto hos 888sport og forsøde tilværelsen med et forhøjet odds på enten en sejr til De Røde Djævle eller tre point til Den Gamle Dame, skal du bare følge disse fire simple trin.

  1. Gå til kampagnesiden hos 888sport
  2. Tryk på OPRET KONTO
  3. Brug bonuskoden 100BONUS
  4. Spil 50 kroner på Man Utd eller Juventus

888sport giver nye kunder odds 21 på Man Utd og 12 på Juve

Vores links sender dig til kampagnesiden hos 888sport. Her finder du en grøn knap øverst i højre hjørne af skærmen, hvor på der står OPRET KONTO. Klik på den og udfyld dine personlige oplysninger. Når det hele er udfyldt, skal du huske at bruge bonuskoden 100BONUS, da den giver adgang til en 100 procent velkomstbonus på op til 1.000 kroner. Opret herefter din nye bookmakerkonto og indsæt penge på siden.

Dit første indskud vil blive fordoblet, så det vil sige, at hvis du indsætter 500 kroner på siden, kommer der til at stå 1.000 kroner på din konto. Sidste skridt på vejen er at spille 50 kroner på enten Manchester United til odds 21 eller Juventus til odds 12. Tager du hjemmesejr er det altså en potentiel gevinst på 1.050 kroner, mens udesejr kan ende med at give 600 kroner. Gevinsten udbetales som en ekstra bonus. Den skal gennemspilles ti gange til odds 1,50 eller højere indenfor to måneder (60 dage).

 

Hvem skal jeg spille på?

Det helt store spørgsmål, når det kommer til en kampagne som den her, er hvem man skal spille på. De Røde Djævle er selvfølgelig på hjemmebane, men de er også inde i mindre krise. Det er således blot blevet til en enkelt sejr i de sidste seks forsøg, hvilket slet ikke er godt nok til en klub af den størrelse. Den Gamle Dame er derimod i fornem form, da de har vundet ti ud af deres første 11 kampe, mens den sidste er endt uafgjort. Det er også værd at nævne, José Mourinho har en del skader at tænke på. Både Dalot, Rojo, Sánchez, Fellaini, Lingaard, McTominay og Rashford er enten ukampdygtige eller tvivlsomme til dette opgør.

Selvom oddset på en hjemmesejr er ekstremt højt, så er der også en grund til det. Manchester United er nemlig klare underdogs i aften, og vi synes, at der er bedst værdi i at spille på tre point til udeholdet. Juventus mangler kun Sami Khedira og er i meget bedre form, og derfor har vi på fornemmelsen, at det bliver italienerne, som ender med at trække det længste strå på Drømmenes Teater. Cristiano Ronaldo besøger sin gamle hjemmebane, og han kunne sagtens blive matchvinder.

 

Regler og vilkår hos 888sport

Kun nye kunder hos 888sport kan gøre brug af dette tilbud. Maksimal indsats er 50 kroner på forhøjet odds, og gevinsten bliver udbetalt seneste tre dage (72 timer) efter væddemålet er afgjort. Du kan ikke bruge cash out-funktionen, mens kampen er i gang. Forhøjet odds kan ikke kombineres med andre væddemål. Indbetaler foretaget med NETELLER og/eller Skrill vil ikke give adgang til de forhøjede odds. Både velkomstbonus og gevinster fra forhøjet odds skal gennemspilles ti gange til odds minimum odds 1,50 indenfor 60 dage.

 

Få forhøjede odds hos 888sport

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund