Endnu et 888 oddsbost: Få odds 17 på Arsenal og odds 12 på Man Utd

Hos 888sport elsker de bare at få nye kunder. Det kan man også tydeligt se på deres fremragende forhøjede odds. Her skal du endda ikke nøjes med et oddsboost. Der er også en velkomstbonus at hente!

På onsdag mødes Manchester United og Arsenal eksempelvis på Old Trafford. Her har bookmakeren hævet oddset på begge mandskaber. Du kan få odds 12 på de røde djævle, mens det giver pengene 17 gange igen at spille på The Gunners. Det er muligt at spille 50 kroner på det forhøjede odds, hvilket vil sige en potentiel gevinst på enten 600 eller 850 kroner.

Derudover modtager du også stadig deres velkomstbonus på 100 procent helt op til 1.000 kroner, når du indbetaler penge på siden første gang. Det eneste du skal huske er at bruge promokoden 100BONUS.

 

Få forhøjede odds og velkomstbonus hos 888

 

Sådan fungerer det

Du skal bare følge disse fire simple trin for at få dit forhøjede odds på enten Manchester United eller Arsenal samt din velkomstbonus hos 888sport.

  1. Besøg kampagnesiden hos 888sport
  2. Klik på SPIL NU
  3. Lav en bookmakerkonto, indbetal penge og brug koden 100BONUS
  4. Spil 50 kroner på enten Man Utd eller Arsenal

Få odds 12 på Man Utd og 17 på Arsenal hos 888sport

Vores links og grønne knapper sender dig videre til kampagnesiden hos 888sport. Derinde kan du læse meget mere om tilbuddet. Når du er klar, skal du trykke på SPIL NU-knappen. Nu handler det om at udfylde dine personlige oplysninger, oprette bookmakerkontoen og til sidst indsætte penge på siden. Husk at bruge promokoden 100BONUS for at få fordoblet dit første indskud med helt op til 1.000 kroner i odds bonus. Sidste skridt på vejen er naturligvis at spille 50 kroner på enten de røde djævle eller The Gunners. Hvis du vinder, så bliver din gevinst udbetalt som en bonus. Den skal gennemspilles ti gange indenfor 60 dage til odds 1,50 eller højere. Din velkomstbonus er underlagt samme omsætningskrav.

Når det er gjort, så kan du begynde at glæde dig til braget på Old Trafford onsdag aften klokken 21:00. Det bliver sendt på TV3+ med optakt fra klokken 20:00.

 

Hvem skal jeg spille på?

Det er selvfølgelig tit og ofte svært at spå om, hvem der vinder en klassiker som dette opgør. Umiddelbart har vi dog klart mest tiltro til Arsenal på Old Trafford. Selvom de historisk set har det rigtig svært i den røde del af Manchester, så må man bare sige, at José Mourinhos mandskab ikke ser særlig gode ud for tiden. De røde djævle har således blot vundet en enkelt af deres sidste fire kampe. Det var mod upåagtede Young Boys i Champions League på en sen scoring af belgiske Marouane Fellaini. Derudover har de spillet 2-2 med Southampton, 0-0 med Crystal Palace og tabt 3-1 til ærkerivalerne og bysbørnene fra Manchester City.

Så går det straks bedre for The Gunners, som har gang i en fuldstændig sindssyg stime. De har rent faktisk ikke tabt siden den 18. august. Her måtte de se sig slået med 3-2 på Stamford Bridge af Chelsea. Siden da er det blevet til 15 sejre og fire uafgjorte med en samlet målscore på 46-17. Der er altså tonsvis af tro på tingene og selvtillid i Arsenals trup for tiden. Selvom de ikke har prøvet at vinde på Drømmenes Teater siden Danny Welbeck sørgede for en 1-2-sejr tilbage i marts måned 2015, så kan vi sagtens se Unai Emery få brudt denne negative spiral. Man skal heller ikke glemme, at de bankede Christian Eriksen og Tottenham Hotspur med 4-2 så sent som i søndags. Vi anbefaler klart, at man smider sin halvtredser på The Gunners.

 

Regler og vilkår hos 888sport

Det er kun muligt at benytte sig af dette tilbud, hvis man ikke allerede har en konto hos 888sport. Eksisterende kunder kan altså kun få det normale odds på sejr Manchester United og Arsenal. Det er tilladt at spille op til 50 kroner på de røde djævle og The Gunners, hvilket er ensbetydende med en potentiel gevinst på henholdsvis 600 og 850 kroner, hvis de vinder opgøret. Du skal gennemspille en eventuel gevinst ti gange til mindst odds 1,50 indenfor 60 dage, før den kan udbetales til banken. Det samme er tilfældet med din velkomstbonus.

Du kan ikke trykke på cash out-knappen, mens kampen er i gang. Derudover kan du ikke få et forhøjet odds på de røde djævle eller The Gunners, hvis du indbetaler penge med NETELLER eller Skrill.

 

Få forhøjede odds og velkomstbonus hos 888

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund