Sådan kan du få odds 14 på Danmark slår Irland hos betfair

Få odds 14 på dansk sejr over Irland

Lørdag klokken 20:45 går det løs i UEFA Nations League, når Danmark skal en tur til Aviva Stadium i Dublin for at møde Irland. Med en sejr og tre point kan de danske drenge tage et stort skridt imod oprykning til liga A, og vi er ikke i tvivl om, at de kommer ud til denne kamp med ild i øjnene. Bookmakeren betfair har bestemt sig for at give alle deres nye kunder odds 14 på dansk sejr. Det er i vores optik et brandgodt tilbud. Du kan nemlig spille op til 50 kroner på det forhøjede odds, hvilket betyder en potentiel gevinst på 700 kroner.

 

Få odds 14 på dansk sejr her

 

Sådan får du odds 14 på dansk sejr

For at få odds 14 på Danmark slår Irland skal du bare følge disse fire lette trin.

  1. Besøg betfairs kampagneside
  2. Tryk ‘TILMELD DIG NU >>’
  3. Opret en konto med koden ZFBJ5C
  4. Spil 50 kroner på dansk sejr

Ved at trykke på et af vores links, så bliver du sendt til betfairs kampagneside, hvor du skal trykke på ‘TILMELD DIG NU >>’. Når du gør det, så sender de dig videre til deres oprettelsesside. Derinde udfylder du dine personlige oplysninger såsom navn, adresse og e-mail. Promokoden til det forhøjede odds på Danmark er ZFBJ5C, men den bliver helt automatisk tastet ind, hvis du benytter dig af vores links, så det behøver du ikke spekulere på. Når kontoen er oprettet, skal du bare indbetale 50 kroner og spille dem på dansk sejr til odds 14.

Nu er du klar til at tænde TV’et på lørdag klokken 20:45 og finde Kanal 5, som viser Åge Hareide og de danske drenge. Vinder vi over irerne, så får du udbetalt 700 kroner som en bonus. Den skal blot gennemspilles en enkelt gang indenfor 90 dage til minimum odds 1,50. Derefter kan du bruge pengene, som du har lyst!

 

Derfor vinder Danmark

Det kan godt være, at vores allerstørste stjerne Christian Eriksen er skadet og derfor må se kampen hjemme fra sin sofa, men Danmark kan stadig sagtens snuppe sejren mod Irland. Vores defensiv er nemlig bundsolid, og vi har rent faktisk kun lukket to mål ind i hele 2018. Det var mod Australien og Kroatien ved VM i Rusland.

Derudover mødte vi Irland for lidt under et år siden, hvor de blev banket sønder og sammen med sammenlagt 1-5. Efter 0-0 i Parken fik de ikke et ben til jorden på hjemmebane, og selvom vi måske ikke vinder med fire mål denne gang, så er der stadig nok kvalitet og talent i truppen til at tage tre point. Dette er ikke en venskabskamp, og vi kommer til at gå benhårdt efter sejren. De danske drenge vil nemlig gøre alt for at rykke op i liga A til næste udgave af UEFA Nations League.

Vi er ikke i tvivl om, at Åge Hareides tropper fortsætter de fornemme takter fra Wales-kampen, hvor vi vandt med 2-0. Selvom vi selvfølgelig kommer til at savne Christian Eriksen, så kan både Yussuf Poulsen, Kasper Dolberg, Andreas Cornelius eller måske endda Thomas Delaney komme på måltavlen i dette opgør. Irerne lukkede hele fire mål ind mod waliserne, så deres defensiv er bestemt til at tale med.

 

betfairs regler og vilkår

Dette tilbud gælder kun for nye kunder hos bookmakeren betfair. Du kan altså ikke gøre brug af det, hvis du allerede har oprettet en konto hos dem. Som skrevet før er det muligt at spille op til 50 kroner på det forhøjede odds. Hvis Danmark vinder, så bliver din gevinst på 700 kroner udbetalt som bonuspenge, der skal gennemspilles en gang til odds 1,50 eller højere indenfor tre måneder (90 dage). Så snart bonussen er gennemspillet, kan du oddse videre med den eller sætte pengene ind på din bankkonto.

Du kan ikke kombinere det forhøjede odds med andre væddemål. Det er heller ikke muligt at bruge cash out-funktionen under kampen. Benytter du dig i øvrigt af NETELLER eller Skrill, når du foretager din indbetaling, så vil det forhøjede odds ikke være tilgængeligt.

 

Få odds 14 på dansk sejr her

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund