Varm op til braget på Emirates: Få odds 12 på The Reds slår The Gunners

Lørdag klokken 18:30 skal der spilles en Premier League-topkamp på Emirates Stadium mellem Arsenal og Liverpool. The Gunners har ikke formået at besejre The Reds i årevis. Tre nederlag og to uafgjorte er det blevet til, siden Jürgen Klopp tog over. Hvis du tror, at det ender med endnu en sejr til Merseyside-klubben, kan du netop nu få odds 12,00 hos betfair, hvis du ikke har en konto hos dem. Der er ikke den store tvivl om, at det er et tilbud, som er værd at overveje. Både Sadio Mané og Mohamed Salah er nemlig brandvarme for tiden.

 

Få odds 12 på The Reds hos betfair

 

Sådan fungerer det

Det er ganske simpelt, hvis man gerne vil lave en konto hos betfair og få odds 12 på Liverpool. Rent faktisk skal du bare trykke på den grønne knap foroven. Den tager dig direkte videre til kampagnesiden hos bookmakeren, og derinde skal du klikke på ‘TILMELD DIG >>’. Herefter er det sådan set bare at udfylde dine personlige oplysninger og huske at bruge promokoden ZFBJ5N. Det er nemlig den, som giver adgang til det forhøjede odds, men benytter du dig af vores link, så bliver den helt automatisk tastet ind. Når bookmakerkontoen er oprettet, skal du indbetale 50 kroner på siden og spille dem på The Reds.

Hvis Jürgen Klopps tropper snupper sejren og tager de tre point på Emirates, så bliver din gevinst på 600 kroner udbetalt som bonuspenge. Dem skal du gennemspille en enkelt gang til mindst odds 1,50, men der er så mange forskellige væddemål og markeder hos betfair, at det ikke bliver noget problem. Kampen bliver sendt lørdag aften på TV3+ med optakt fra klokken 17:30.

betfair giver alle nye kunder odds 12 på Liverpool-sejr over Arsenal

 

Derfor vinder Liverpool

Som nævnt tidligere så har Jürgen Klopp gjort det rigtig godt i sin tid som Liverpool-cheftræner mod lige netop Arsenal. I sine første kamp mod The Gunners blev det til 3-3 på Anfield, mens han vandt 3-4 på Emirates i det efterfølgende opgør. Det blev så fulgt op af to sejre i træk på Anfield, hvor Merseyside-klubben vandt med henholdsvis 3-1 og 4-0. Sidste indbyrdes kamp finder vi den 22. december, hvor Liverpool smed en 0-2-føring over styr i Nordlondon og måtte nøjes med 3-3. De har altså lavet intet mindre end 17 mål i de seneste fem kampe mod kanonerne, og vi forventer mere af samme skuffe lørdag aften.

Derudover er det værd at nævne både Mohamed Salah og Sadio Mané plejer at komme på tavlen mod Arsenal. Førstnævnte har lavet mål i sine sidste to opgør mod The Gunners, mens sidstnævnte har scoret tre gange i fire kampe mod dem. Begge spillere kunne sagtens få netmaskerne til at blafre igen lørdag aften på Emirates, når de står overfor Bernd Leno.

 

betfairs regler og vilkår

Kun nye kunder kan få odds 12 på Liverpool-sejr over Arsenal. Eksisterende kunder må nøjes med det normale odds. Vinder The Reds på Emirates, så snupper du en gevinst på 600 kroner, som skal gennemspilles én gang til odds 1,50 eller højere indenfor tre måneder. Derefter kan de kvit og frit udbetales til bankkontoen. Det forhøjede odds kan ikke kombineres med andre væddemål. Du vil heller ikke have mulighed for at trykke på cash out-knappen, mens opgøret er i gang. Der bliver ikke givet adgang til det forhøjede odds, hvis du foretager indbetalinger med NETELLER eller Skrill.

 

Få odds 12 på The Reds hos betfair

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund