Bliv klar til landskampen hos betfair: Få odds 12 på Danmark slår Wales

Fredag klokken 20:45 går det løs på Cardiff City Stadium, når Wales og Danmark støder sammen i gruppe fire af liga B. Med en sejr kan de danske drenge sikre sig oprykning til liga A, og hvis den mission lykkedes, så belønner bookmakeren betfair alle deres nye kunder med odds 12,00.

Der kan spilles op til 50 kroner på det forhøjede odds, hvilket vil sige en gevinst på 600 kroner, hvis Kong Christian og co. tager alle tre point. Når man tænker på, at vi vandt det omvendte opgør med 2-0, så er det bestemt anbefalelsesværdigt at tage imod dette tilbud.

 

Få odds 12 på Danmark

 

Her er alt du skal gøre

Det tager ikke meget mere end et par minutter at oprette en bookmakerkonto hos betfair og indsætte 50 kroner på siden. Bare følg denne simple fire-trins-guide og så er du klar til at spille på ingen tid.

  1. Gå til betfairs kampagneside
  2. Tryk på ‘TILMELD DIG >>’
  3. Opret en bookmakerkonto med promokoden ZFBJ5U
  4. Spil 50 kroner på DK til odds 12,00

Bookmakeren betfair giver alle nye kunder odds 12 på dansk sejr over Wales

Vores links sender dig direkte videre til betfairs kampagneside. Her skal du trykke på den store, gule ‘TILMELD DIG >>’-knap. Derefter handler det bare om at oprette en bookmakerkonto ved at udfylde dine personlige oplysninger og benytte dig af promokoden ZFBJ5U. Den giver nemlig adgang til det forhøjede odds på dansk sejr. Nu skal du indsætte penge på siden, og minimumskravet er 50 kroner, hvilket passer perfekt med maksimumindsatsen. Sidste skridt på vejen er at spille de 50 kroner på Danmark til odds 12,00.

Hvis de danske drenge snupper sejren, så vinder du 600 kroner, der bliver udbetalt som bonuspenge. Dem skal du spille igennem en enkelt gang til odds 1,50 eller højere indenfor 90 dage. Hos betfair er der dog så mange markeder, at det ikke er særlig svært. Opgøret kan følges på Kanal 5, og der er optakt allerede fra klokken 19:00.

 

Derfor vinder Danmark

Efter en 2-0-sejr over waliserne i Parken samt en 0-0-kamp med Irland i Dublin er de danske drenge placeret på andenpladsen i gruppe fire. Vi har dog en kamp i hånden, så hvis det skulle ende med en sejr fredag aften, ender vi øverst i gruppen og sikrer dermed oprykning til liga A. Der er ikke den store tvivl om, at Åge Hariede og spillerne vil kæmpe til sidste blodsdråbe for at få det til at ske.

Derudover så er Christian Eriksen tilbage efter sin maveskade. Det er et kæmpe boost for landsholdet, da vi simpelthen ikke skaber nok chancer eller scorer nok mål, når han ikke er med. Kong Christian er vital for den danske offensiv. Han har således været involveret i intet mindre end 19 scoringer i sine seneste 16 landskampe. Tretten mål og seks assists er det blevet til i denne periode. Man kunne tydeligst se i det målløse opgør mod irerne, at han var savnet. Det var da også ham, som noterede sig for begge mål i 2-0-sejren over Wales i Parken. Spurs-stjernen er det klart bedste bud på en matchvinder, og selv hvis han ikke scorer, så kunne han sagtens blive udslagsgivende og kampafgørende med et oplæg eller to. Eventuelt på en dødbold.

Aaron Ramsey er i øvrigt kommet i karambolage med Unai Emery i Arsenal, da de ikke kan blive enige om en kontraktforlængelse. Det betyder, at midtbanemanden bruger det meste af sin tid på bænken, så han mangler en smule kampform. Dette er endnu en fordel for danskerne.

 

Få et 100 kroner free bet oveni hatten

Det er dog ikke kun et forhøjet odds på dansk sejr, som du kan få hos betfair. De tilbyder nemlig både nye og eksisterende kunder et 100 kroner free bet på fodbold oveni hatten. Alt du skal gøre er bare at placere et singlevæddemål på Wales – Danmark til en værdi af 200 kroner, og så vil du efterfølgende modtage dit 100 kroner free bet. Det kan du bruge på en hvilken som helst fodboldkamp – alt afhængig af hvad du foretrækker.

De eneste krav er, at dit spil på Wales – Danmark er til odds 1,50 eller højere samt at du spiller for rigtige penge og ikke benytter dig af cash out-funktionen. Dit 100 kroner free bet vil være tilgængeligt i to dage, og derefter vil det udløbe.

 

Få dit 100 kr. freebet hos betfair

 

betfairs regler og vilkår

Kun nye kunder kan få forhøjet oddset på dansk sejr. Eksisterende kunder må nøjes med det normale odds. Hvis Danmark vinder, så snupper du en gevinst på 600 kroner, der skal spilles igennem én gang til minimum odds 1,50 indenfor tre måneder. Så snart de er gennemspillet, kan du udbetale dem direkte til din bankkonto.

Det forhøjede odds kan kun spilles som en single, så det er ikke muligt at kombinere det med andre væddemål. Cash out-knappen må heller ikke benyttes, mens opgøret er i gang. Har du indbetalt penge med enten Skrill eller NETELLER, så kan du ikke få adgang til det forhøjede odds.

 

Få odds 12 på Danmark

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund