Mr Green i gavehumør: Få odds 10 på SønderjyskE og vind 500 kr. kontant

Mr Green er en af de nyeste bookmakere på det danske marked, og de er også samarbejdspartner med Superliga-klubben SønderjyskE. Derfor passer det som fod i hose, at de har forhøjet oddset til alle nye kunder på en hjemmesejr i aftenens opgør mod OB til odds 10. Du kan spille op til 50 kroner, så det betyder en gevinst på en plovmand. Det vildeste er nok, at gevinsten ikke er underlagt et omsætningskrav, hvilket vil sige, at den bliver udbetalt som kolde kontanter. Du har altså lige nu muligheden for at få den perfekte start hos Mr Green. Det er dog kun til de første 1.000 spillere, så du skal skynde dig!

 

 Få odds 10 på SønderjyskE her

 

Det tager ikke mere end et par minutter

Har du endnu ikke oprettet en bookmakerkonto hos Mr Green eller sat penge ind på siden, så kan du tage imod dette fremragende tilbud ved at følge denne fire-trins-guide.

  1. Besøg Mr Greens kampagneside
  2. Tryk på ‘Tilmeld dig!’
  3. Opret konto
  4. Spil 50 kroner på SønderjyskE-sejr

Første skridt på vejen er at gå til Mr Greens kampagneside. Det kan du gøre ved at trykke på vores grønne knap eller linket foroven. Derinde finder du en tilmeld dig-knap, som du skal klikke på. Derefter udfylder du alle dine personlige oplysninger og opretter kontoen. Næste skridt er at indbetale penge på siden og spille 50 kroner på SønderjyskE-sejr til odds 10. Hvis holdet fra Haderslev tager tre point mod odenseanerne, så får du udbetalt 500 kroner, som kvit og frit kan hæves direkte til din bankkonto med det samme. De er som skrevet før ikke underlagt noget som helst omsætningskrav. Du behøver altså ikke at sætte dem på spil igen. Dette er et uhørt godt tilbud, som vi anbefaler, at du gør brug af, inden det er for sent!

Kampen spilles i aften klokken 19:00 på Sydbank Park i Haderslev, og du kan følge opgøret live på TV3 MAX med optakt fra klokken 18:15.

 

Derfor vinder sønderjyderne

Claus Nørgaard og co. har været intet andet end imponerende hjemme på Sydbank Park i denne sæson. Efter at have tabt med 0-1 til AaB på et Kasper Kusk-frispark i sæsonåbneren har de nemlig snuppet 11 ud af 15 mulige point via tre sejre og to uafgjorte med en samlet målscore på 8-2. De vundne kampe har været mod henholdsvis AC Horsens, Vendsyssel FF og Vejle, mens pointdelinger er kommet mod Hobro IK og de danske mestre fra FC Midtjylland. Der er altså ikke den store tvivl om, at sønderjyderne gør det rigtig godt hjemme i Haderslev.

Særligt mod OB plejer de lyseblå at imponere. Sidste indbyrdes opgør finder vi tilbage i april måned, hvor scoringer fra Simon Kroon og Mads Hvilsom sørgede for en stensikker 2-0-sejr. Rent faktisk er det blevet til intet mindre end fem ud af seks SønderjyskE-sejre mod odenseanerne på Sydbank Park siden 2014, mens den sidste kamp endte uafgjort. Der er altså rigtig god værdi i at spille på hjemmesejr til odds 10. Mart Lieder er nok det bedste bud på en matchvinder, da han har scoret tre mål og lavet én assist indtil videre i denne sæson.

 

Mr Greens regler og vilkår

Det er kun nye spillere eller personer som ikke har sat penge ind hos Mr Green, som kan gøre brug af dette forhøjede odds. Dette tilbud gælder fra onsdag den 24. oktober til og med kampstart fredag den 26. oktober klokken 19:00. Den maksimale indsats er på 50 kroner, og SønderjyskE-sejr er blevet boostet fra odds 2,63 til odds 10,00.

Gevinsten på 500 kroner bliver udbetalt kontant, og den kan hæves med det samme, da der ikke er noget gennemspilskrav. Dette tilbud er kun tilgængeligt for de første 1.000 spillere, som vælger at benytte sig af det hos Mr Green.

 

 Få odds 10 på SønderjyskE her

 

Officielt logo for Mr Green