Indlæser...

Krisen kradser i OB, hvor der er seriøs mangel på point og succesoplevelser hos Kent Nielsen og Co. Gæsterne fra Brøndby er derimod forrest i feltet på Superligaens andenplads, og har nu ikke tabt i de seneste seks spillerunder.

Ser vi på odds på OB vs Brøndby hos bet365, er Brøndby favoritter til odds 1.83, hvorimod OB giver odds 4.00. Uafgjort kan spilles til odds 3.75.

Kampen spilles søndag d. 20. november kl. 16.00, og du kan se den live hos Canal 9.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: OB vs Brøndby IF

ob-vs-broendby-logo

Brøndby er favoritter af en god grund, for det har set rigtigt skidt ud for OB i meget lang tid. Fire point ud af 33 mulige har OB hentet i de sidste 11 kampe, og det har sendt Kent Nielsen tropper ud i frit fald i tabellen. OB er nu nummer 13, mens Brøndby indtager andenpladsen ovenpå en god stime af resultater.

Brøndby vandt senest 1-2 i Viborg og er nu ubesejret i de seneste seks Superliga-kampe. Fire sejre og to uafgjorte vidner om stabilitet på Vestegnen, og umiddelbart peger alt da også mest på en sejr til Brøndby igen på søndag.

OB har ingen spillere skadet eller i karantæne, og kan derfor råde over en komplet trup. Det samme er stort set også tilfældet hos Brøndby, der kun er uden Mads Toppel, Gustaf Nilsson og Thomas Kahlenberg.

 

Spilforslaget til kampen

OB har tabt ufatteligt mange kampe i de seneste måneder, mens Brøndby synes at være den eneste seriøse udfordrer til FCKs mesterskab lige nu. Der bør være klasseforskel på disse to mandskaber, men hvis der er noget man kan sætte sig op til i Odense, er det hjemmekampene mod Brøndby.

Vi forventer en vis Brøndby dominans i opgøret, og sejren bør også gå til gæsterne, men vi tror dog ikke det bliver nogen storsejr.

En Brøndby-sejr med præcist ét mål (Uafgjort OB +1) giver odds 3.60 hos bet365, og det bliver vores spilforslag til kampen.

Samtidigt spiller vi Kamil Wilczek til at score når-som-helst i kampen til odds 2.60.

Herunder kan du se flere udvalgte odds på OB vs Brøndby hos bet365. Besøg bookmakeren via henvisningslinket for at se alle odds på kampen.

Indlæser...

 

Superliga-stillingen:

Indlæser...