Nye kunder får vildt odds på Ajax – Tottenham

Ajax har et glimrende udgangspunkt med fra London og er favoritter til at gå i Champions League-finalen efter 0-1 i første semifinale. Tottenham kommer dog med et stærkere hold til denne kamp, da blandt andre Son er med igen efter endt karantæne. Det er helt sikkert den mest åbne af de to semifinaler, og en tidlig scoring til gæsterne vil gøre kampen fuldstændig åben.

Uanset om du tror, at Tottenham kvalificerer sig til sin første Champions League-finale nogensinde, eller om Ajax besejrer englænderne igen, har 888sport et flot tilbud til dig. Opret en konto hos bookmakeren, og du får forhøjet din gevinst på Ajax-sejr til 550 kroner eller eller på Tottenham-sejr til 1050 kroner.

Samtidig kan du stadig benytte dig af 888sports normale indbetalingsbonus, som giver dig 100 % oveni hatten, når du indbetaler mellem 80 og 1.000 kroner. Det kræver bare, at du bruger koden 100BONUS, når du opretter dig.

 

Få forhøjet odds på kampen og bonus hos 888

 

Sådan får du dit forhøjede odds

  1. Gå til kampagnesiden hos 888sport
  2. Tryk på “SPIL NU”
  3. Opret en konto og indbetal penge med koden 100BONUS
  4. Spil op til 50 kroner på, at enten Ajax eller Tottenham vinder kampen.

Tryk på et af de links, du finder her på siden, som sender dig videre til 888sports kampagneside. Her kan du læse mere om tilbuddet og klikke på den knap, hvor der står “SPIL NU”, så du kan oprette din nye konto. Udfyld dine personlige oplysninger og indbetal mellem 80 og 1.000 kroner med koden 100BONUS, og så mangler du sådan set kun at spille for op til 50 kroner på enten Ajax- eller Tottenham-sejr.

Du får forhøjede odds 11 på hjemmesejren og odds 21 på udesejren. Det betyder med andre ord, at hvis du spiller for 50 kroner, får du 550 kroner retur, hvis du spiller på Ajax og vinder, eller 1050 kroner retur, hvis du spiller på Tottenham og vinder.

I tilfælde af at du vinder på dit væddemål, skal du spille dine gevinster igennem seks gange til mindst odds 1,50, før du kan udbetale dem til din bankkonto. Det skal du have gjort indenfor 60 dage.

Du kan ikke benytte dig af cashout, når du tager imod dette

Regler og vilkår hos 888sport

Dette tilbud er kun for nye kunder, så har du allerede en konto hos 888sport, kan du desværre ikke få glæde af dette tilbud. Hvis du vinder på dit væddemål har du 60 dage til at spille dine gevinster igennem seks gange til mindst odds 1,50, hvis du vil have dine penge udbetalt.

Du kan ikke få glæde af dette tilbud og samtidig benytte dig af cashout. Det er ikke muligt at indbetale via Skrill eller NETELLER, når du tager imod dette tilbud.

 

Få forhøjet odds på kampen og bonus hos 888

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund