Sæsonens sidste runde: Få forhøjet gevinst på FCM – EfB

FC Midtjylland vandt pokaltitlen og kan ikke nå noget i sæsonens sidste kamp hjemme mod Esbjerg, der til gengæld har et sæt bronzemedaljer at kæmpe for. Motivationen er derfor klart på gæsternes side, mens FC Midtjylland måske kan forventes at gøre som mod Brøndby og afprøve nogle andre spillere end normalt. Stiller FC Midtjylland i stærkeste opstilling, bør de dog være solide favoritter mod Esbjerg.

Uanset om du tror på FC Midtjylland eller Esbjerg, har 888sport et flot tilbud til dig til den sidste runde i denne sæsons Superliga. Spil for op til 50 kroner på vinderen af kampen og få boosted dit odds. Du får odds 9 på FCM-sejr og odds 26 på EfB-sejr. Det giver henholdsvis 450 kroner og 1300 kroner retur, hvis du spiller 50 kroner på hjemme- og udesejren.

Samtidig kan du få glæde af 888sports indbetalingsbonus ved siden af dette tilbud. 888sport giver 100 % oveni, hvis du indbetaler mellem 80 kroner og 1.000 kroner. Husk at bruge koden 100BONUS, når du opretter dig.

 

Få forhøjet odds på kampen og bonus hos 888

 

Sådan får du dit forhøjede odds

  1. Gå til kampagnesiden hos 888sport
  2. Tryk på “SPIL NU”
  3. Opret en konto og indbetal penge med koden 100BONUS
  4. Spil op til 50 kroner på, at enten FC Midtjylland eller Esbjerg vinder kampen.

Her på siden er der flere links, der fører dig til 888sports kampagneside. Klik på et af dem, læs mere om tilbuddet og opret din nye konto hos 888sport. På kampagnesiden klikker du på “SPIL NU” og udfylder dine personlige oplysninger, og så mangler du blot at indbetale mellem 80 og 1.000 kroner med koden 100BONUS samt at spille op til 50 kroner på vinderen af kampen FC Midtjylland – Esbjerg.

Du får forhøjede odds 9 på hjemmesejren eller odds 26 på udesejren. Det betyder, at du får 450 kroner igen, hvis du spiller 50 kroner på FC Midtjylland og vinder, mens du får 1.300 kroner igen, hvis du spiller 50 kroner på Esbjerg og vinder.

Vinder du på dit væddemål, skal du spille dine gevinster igennem seks gange indenfor 60 dage til mindst odds 1,50. Det er ikke muligt at bruge cashout, når du benytter dig af denne kampagne.

Regler og vilkår hos 888sport

Tilbuddet er kun gældende for nye kunder. Hvis du har en konto i forvejen hos 888sport, er det ikke muligt for dig at benytte dig af denne kampagne. Hvis du vinder på dit spil og vil have dine penge udbetalt, skal du indenfor 60 dage gennemspille din gevinst seks gange til mindst odds 1,50.

Det er ikke muligt at benytte cashout sammen med denne kampagne. Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af dette tilbud.

 

Få forhøjet odds på kampen og bonus hos 888

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund