tag pengene danske spil oddset

Du kender det alt for godt. Du har oddset på 6 kampe hos Danske Spil, de første 5 er gået hjem og du mangler nu kun ét rigtig resultat. Kampen forløber lige efter planen og du begynder at se den store gevinst. Men kort for tid scorer udeholdet til 1-1 og din kupon bliver forvandlet til en krøllet bunke papir.

Men sådan behøver det ikke at være i fremtiden når du spillet Oddset online på Danske Spil. For nu kan du “tag pengene” som Danske Spil så fint har døbt det. Det vil sige, at du for fremtiden kan vælge af afslutte din kupon før alle kampe er spillet færdig.

Danske Spil vil løbende fortælle dig hvor meget de vil købe din kupon for før alle kampe er spillet færdig. Går det rigtig skidt i dine kampe kan kuponen måske kun sælges for få kroner, men har du ramt den lige i røven, vil Danske Spil være tvunget til at tilbyde op mod 100% af værdien af din kupon.

Du vil naturligvis aldrig være i stand til at vinde mere end det din kupon er værd, men det er før set at du kan få næsten 100% af værdien af en kupon selv om kampen ikke er slut. Det kunne være at du har spillet på at der kommer over 10 hjørnespark i en fodboldkamp, og der i pausen allerede er blevet dømt 9 hjørnespark. I det tilfælde vil du som regel få tæt på 100% af kuponens værdi.

Der hvor den nye funktion bliver rigtig interessant er når du har kombineret mange kampe på samme kupon. Du kan nu sidde med 6/7 rigtige kampe og vælge at tage den sikre gevinst frem for at gamble for den større præmie. Med muligheden for at lave et “cash-out” inden alle kampe er forbi kan du få endnu mere spænding når du sidder og følger med i live-sport.

Den nye funktion blev lanceret under Wimbledon, og vil snart være klar til at blive benyttet i superligaen og andre store ligaer.

 

Tag Pengene på Danske Spil her ->

 

Sådan tager du pengene på Danske Spil

tag-pengene-screendump