Helle Thorning-Schmidt væddede i går aftes med Natholdets vært Anders Breinholdt om, hvorvidt hun er formand for Socialdemokraterne ved næste valg. Det har fået kunderne hos spilleselskabet Betsafe til at gøre store indskud på, at statsministeren bliver på formandsposten.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt har fået store smæk i diverse meningsmålinger for at mangle troværdighed og gennemslagskraft. Efter at have optrådt som gæstevært i TV2’s satireprogram ‘Natholdet’ sent torsdag aften tyder meget dog på, at statsministeren har formået at råbe vælgerhavet op.

Siden Helle Thorning-Schmidt for åben skærm indgik et væddemål med vært Anders Breinholdt om, at hun vil blive siddende på posten, er indskuddene nemlig strømmet ind hos spilleselskabet Betsafe.

“Statsministerens optræden i Natholdet har tilsyneladende være det, der skulle til for at overbevise vores kunder om, at hun ikke løber fra posten. I løbet af natten er indskuddene nærmest væltet ind. Derfor har vi været nødt til at sænke oddset på, at hun fortsat er formand for Socialdemokraterne ved næste folketingsvalg fra 2,75 til 2,00”, siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Trods statsministerens afvisninger så fastholder bookmakeren sin vurdering af, at et Thorning-farvel inden næste valg er det mest sandsynlige.

“Vi må indrømme, at statsministeren var overbevisende i sin optræden, men vi tillader os nu alligevel at tvivle på hendes udmeldinger. Derudover kan man stadig ikke afvise risikoen for, at hun bliver væltet af sine egne”, lyder Thomas Holms analyse.

 

Gå til Betsafe for at oddse på Helle Thorning her

 

Er Helle Thorning-Schmidt fortsat formand for Socialdemokraterne ved næste folketingsvalg?

 

NEJ         1,75

JA            2,00