Der er næppe mange der er i tvivl om, at vores naboer mod nord bare generelt har det bedre end os. Foruden deres olie som hvis den blev udbetalt ville gøre alle nordmænd til millionærer, så har de også snuppet den ene store Casino Jackpot efter den anden.

Nu er de så også begyndt at kaste sig over de store gevinster i betting, hvilket udløste intet mindre end 1.188.800 kroner til en dygtig og heldig spiller fra Norge. Spilleren havde sat sig for at spille 6 kampe online på Unibet, alle spillet som 6 3-way Handicaps på onsdagens Cup kampe i forskellige ligaer til et samlet odds på 5.944. I alt blev der kastet 200 kroner efter den vilde kupon.

Den dygtige spiller fra Norge havde naturligvis også heldet på sin side, hvilket blandt andet betød at Espanyol med 7 minutter igen manglede at score to mål, Men med et mål i det 84. og 86. minus, blev også den kamp reddet hjem. Også Marseille skulle helt til slutningen af sin kamp, før de fik scoret på et straffespark i 89. minut og dermed tabte med 1 mål som forudset af den norske spiller.

Alle kampe skulle ende uafgjort med hjælp fra handicap, og det betød blandt andet at Real Madrid skulle vinde med 2 mål. Det gjorde de da de vandt 2-0 i Copa del ray kampen mod Osasuna og det gav altså odds 4.25.

Hvad de mange penge skal gå til melde historien ikke noget om, men mon ikke der nu kan være råd til eller Pizza og en øl, også med norske priser.

 

Odds på Unibet her og få 1.000 kroner i bonus

Se den vilde kupon her

 

Vild kupon på Unibet